Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Βαρβάρα Ρόζα
Ανεξάρτητη Αρθρογράφος

Μην… σκοτώνετε τους άνδρες κυνηγούς – Σκοτώνετε το φλερτ και τον έρωτα

Μην… σκοτώνετε τους άνδρες κυνηγούς – Σκοτώνετε το φλερτ και τον έρωτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαρβάρα Ρόζα,

Ακούω συχνά φράσεις τύπου: “ο άντρας δεν είναι πλέον κυνηγός ” η “δεν υπάρχουν πια άντρες τους πάτησε το τρένο..” Για να μη πω το θεϊκό και ασύλληπτο “οι γυναίκες ανέλαβαν το ρόλο του κυνηγού”!!

Διαφωνώ κορίτσια.. Διαφωνώ κάθετα! Ο άντρας ήταν, είναι και θα είναι κυνηγός γιατί αυτή είναι η φύση του!

Όποτε αγάπες μου, αυτά είναι μπούρδες! Ω ναι! Μπούρδες μεγάλες! Αυτές είναι δικαιολογίες στο μυαλουδάκι μας για την σημερινή κατάσταση. Ο άνδρας κυνηγός πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει!

Ασφαλώς θα συμφωνήσω ότι οι “χρυσές” εποχές “Έλα να Αγαπηθούμε Ντάρλινγκ” του Στάθη ψάλτη, ή το θρυλικό “είσαι ωραία σε αγαπώ/ you are beautiful I love you” από το μαγνητοφωνάκι του Κώστα Καρρά, έχουν παρέλθει…!

Όμως κορίτσια μου όμορφα, υγειώς έχουν παρέλθει! Αλίμονο! Είμαστε στο 2016 και οι άντρες δεν φοράνε πια μπλουζάκια μέχρι τον αφαλό και ούτε στενά πουκάμισα με λαχούρια.

Μοιραία λοιπόν και ευτυχώς, άβολες καταστάσεις, τέτοιου τύπου, έχουν εκλείψει μια και καλή και δόξα τον Μεγάλοδυναμό!!! Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι ο άντρας δεν είναι πια κυνηγός… Αυτό σημαίνει ότι απλά ο άντρας δεν είναι πια γραφικός! Και μεταξύ μας κορίτσια, αυτά είναι τα καλά νέα!!

Αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας είναι μια τραγική απελευθέρωση και μια απίστευτη υπερπροσφορά!!

Ναι ναι… καλά ακούσατε! Υπερπροσφορά!! Λίγο το Facebook, λίγο η απενοχοποίηση του σεξ στις νεαρότερες γενιές, λίγο ότι πολλά κοριτσάκια και γυναίκες έχουν ξεφύγει και τσουπ, να τα αποτελέσματα!!

Ας πάρουμε παράδειγμα το fb που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας!

Εκεί το φλερτ δεν εγκλωβίζεται από εξωτερικές εικόνες, δε δημιουργεί δεσμεύσεις, ούτε υποχρεώσεις… Αποτέλεσμα αυτού;;; Viva la fb και αδυσώπητο φλερτ πίσω από την οθόνη του υπολογιστή, γιατί απλά βολεύει και τα κάνει όλα να φαίνονται “ευκολάκι”!

Δημιουργεί μια λανθάνουσα εικόνα, μια ανισόρροπα ερωτική ατμόσφαιρα και ασφαλώς μια κάθε άλλο παρά υγιή κατάληξη!

Εκτός όμως από τα κοριτσάκια που έρχονται στο πιάτο και λένε “ορίστε πάρτο”, υπάρχει και το άλλο άκρο..!

Γυναίκες που πιστεύουν ότι όσο πιο δύσκολες το παίξουν και σνομπ τόσο περισσότερο ο άντρας θα τις πάρει στα σοβαρά…

Περιφέρονται λοιπόν στον χώρο του μαγαζιού και κοιτάνε το ταβάνι λες και έχει καμία ζωγραφιά του Πικασό η του Μιχαήλ Αγγέλου και το θαυμάζουν!

Αυτές λοιπόν δε μιλάνε ούτε στη φίλη τους που είναι δίπλα. Πώς λοιπόν θα μιλήσουν σε κάποιον που θα τις πλησιάσει; Κι αν κάποιος είναι θαρραλέος και κάνει προσέγγιση; Μαύρο φίδι που τον έφαγε.

Που πας αγόρι μου;; Είσαι ο Bradley Cooper ή ο George Clooney ή κάποιος που τους μοιάζει; Έχεις πλοία, λεφτά και εργοστάσια;; Τι;; ΟΧΙ;;;! Μένεις και στο Περιστέρι;;;! Αλί και τρισαλί! Φύγε όπως είσαι ΑΜΕΣΑ!!

Αγοράκια μου όμορφα η σειρά σας… Αυτή η υπερπροσφορά σας έχει ανεβάσει τις μετοχές στον… θεό! Αποτέλεσμα; Κυκλοφορείτε κάποιοι, λες και είστε οι θεοί των 5 ηπείρων!

Έχετε πάρει το καλάμι του ψαρέματος και το καβαλάτε με υπερηφάνεια περισσή. Να ηρεμήσουμε λίγο, ναι;;

Το καλάμι είναι για το ψάρεμα και εσείς για να πατάτε στη γη σεμνά ταπεινά και όμορφα!

Το στυλ του τύπου, βγαίνω με το πούρο 2 μέτρα και το καπνίζω με το λάγνο ύφος που υποδηλώνει: “Εγώ είμαι ο θεός και άρχοντας” μας ΑΗΔΙΑΖΕΙ απλά!!

Θα κλείσω λοιπόν με μια αλήθεια! Μια αλήθεια, για την οποία μπορώ να βγω στους δρόμους και να ξιφομαχήσω μέχρι θανάτου! Αυτή η αλήθεια λοιπόν, είναι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ οι γυναίκες ΔΕΝ είναι οι κυνηγοί!!

Δεν είναι, δεν θέλουν να είναι και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ!! Καλώς ή κακώς, οι νόμοι του παιχνιδιού του φλερτ έχουν πολύ βαθιές ρίζες, με συνέπεια κάθε τι που τους ακυρώνει, να ξενίζει σαν εικόνα και σαν γεγονός!

Για πολλούς άντρες λοιπόν το “επιθετικό” πέσιμο από μια γυναίκα κάθε άλλο παρά τους εξιτάρει!! Αρχίζουν και αναρωτιούνται: “Μα καλά… Πού τη βρήκε τέτοια άνεση και τέτοιο θράσος και ήρθε να μου τη πέσει”; “Και κάθε φορά που βγαίνει κάνει τα ίδια;”.

Ο άντρας παραμένει αναντίρρητα ο κυνηγός εκεί έξω!! Τσουλάει στο dna του όλο αυτό το safari mood, πως να το κάνουμε δηλαδή;

Αντιστοίχως, η γυναίκα ακόμα βγαίνει έξω με την ελπίδα ότι θα έρθει “ο ιππότης με το άσπρο άλογο” να τη φλερτάρει χωρίς πρόστυχα λόγια και χωρίς καλτ ερωτήσεις!!

Είναι αλήθεια ότι οι άντρες δεν κυνηγούν όσο παλαιότερα.. Αυτό όμως συμβαίνει για δυο λόγους:

Ο ένας είναι η οικονομική κρίση και επαγγελματική αποτυχία, που του κόβει τα φτερά και ο άλλος είναι η επιφύλαξη απέναντι στα παραπάνω που περιέγραψα.

Γιατί δυστυχώς μαζί με τα ξερά, στο μυαλό τους, καίγονται και τα χλωρά! Αυτό όμως δεν μας κάνει επουδενί κυνηγούς στη θέση τους!

Ενδεχομένως μας κάνει άτυχες ή εκνευρισμένες και απογοητευμένες!!…

Συμβουλή κορίτσια..: Ας ψαχτούμε λίγο.. Κάτι κάνουμε λάθος… Κάπου το έχουμε χάσει…! Και ασφαλώς, άλλο η θηλυκότητα και άλλο το “ξεκωλο/απελευθερωμένο κοριτσάκι χωρίς όρια και φραγμούς!!

Επίσης αγόρια;; Σταματήστε και εσείς λίγο το μπλαζέ υφάκι και τη πλήρη βαρεμάρα! Τσαλακωθείτε λίγο και εκδηλώστε κόσμια το ενδιαφέρον σας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ευθύνη που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας είναι ιερή

Γίνανε τα μάτια μας οθόνη και τα αισθήματα μας πλήκτρα

“Πότε θα παντρευτείς εσύ μάτια μου;” – Στιγμές “ροκ” σε οικογενειακό τραπέζι

Η Νεανική Επιχειρηματικότητα καλεί στο ΕΒΕΑ με θέμα “Φιλότιμο και Επιχειρείν”

Μητέρα… Μανούλα… Μαμά!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr