Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ψυχάρης «κλείνει» το deal με Μπόμπολα

Ο Ψυχάρης «κλείνει» το deal με Μπόμπολα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οσοι παρακολουθούν τη «γραμμή» του ισχυρότερου εκδοτικού συγκροτήματος στη χώρα, του ΔΟΛ, θα έχουν διαπιστώσει ότι ο ισχυρός άνδρας του μαγαζιού, Σταύρος Ψυχάρης, έχει αποφασίσει να στηρίξει την εκλογική προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα. Την ίδια στιγμή, όσοι συνομιλούν με τους στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού θα έχουν αντιληφθεί ότι εσχάτως υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα με τον ΔΟΛ.

Οπως αναφέρουν οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο, κατά το προηγούμενο διάστημα έγιναν κάποιες κινήσεις που έφεραν κοντά τις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα, καθοριστικό ρόλο στις παρασκηνιακές επαφές είχε ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, Σπύρος Σαγιάς. Από κει και πέρα, ο απερχόμενος υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς φαίνεται ότι έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το συγκρότημα της Μιχαλακοπούλου, αφού βλέπει ότι αργά ή γρήγορα θα αποτελεί έναν από τους ισχυρούς πυλώνες των media.

Οι άνθρωποι του πρώην πρωθυπουργού θεωρούν ότι είναι σχεδόν σίγουρο το deal ανάμεσα στον Σταύρο Ψυχάρη και την πλευρά του Γιώργου Μπόμπολα. Αυτό, άλλωστε, προκύπτει και από όσα αφήνουν να διαρρεύσουν τα υψηλά κλιμάκια του ΔΟΛ. Μετά από έναν μακρύ κύκλο συζητήσεων μεταξύ των δύο εκδοτών, στο παιχνίδι έχει μπει ένα πολύ ισχυρό πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Ψυχάρη. Πρόκειται για έναν νομικό που βρίσκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό του εκδότη του «Βήματος».

Οι επαφές, λοιπόν, ανάμεσα στους δύο εκδότες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, με τη συμφωνία να βρίσκεται στο στάδιο της αποτύπωσης. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με επιχειρηματίες που ήδη έχουν εκφράσει διάθεση να συμμετάσχουν στο fund της εξαγοράς του «Πήγασου». Οπως είναι λογικό, οι εκλογές έχουν παγώσει κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα για την κατάληξη του deal.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε ο Γιώργος Μπόμπολας

Πέθανε ο Σταύρος Ψυχάρης

30 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή στον Σταύρο Ψυχάρη

Στο σφυρί η βίλα Ψυχάρη στο Παλαιό Ψυχικό

Ποιος αγόρασε το πρώην κτίριο του ΔΟΛ για 25 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr