Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ψυχάρης μετά τα 3,5 εκατ. απειλεί τον Τσίπρα ότι θα φύγει με αεροπλάνο

Ο Ψυχάρης μετά τα 3,5 εκατ. απειλεί τον Τσίπρα ότι θα φύγει με αεροπλάνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έμμεσες απειλές προς τον Αλέξη Τσίπρα επεφύλασσε στο υστερόγραφο του κύριου άρθρου της εφημερίδας το Βήμα της Κυριακής ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης.

Σε ένα άρθρο που σχολιάστηκε πολύ ο πάλαι ποτέ κραταιός εκδότης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των εισαγγελικών Αρχών για τα δάνεια του Οργανισμού και όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα κατέβαλε 3,5 εκατ. ευρώ από ληξιπρόθεσμες οφειλές δανείων λίγο πριν την απολογία του στους οικονομικούς εισαγγελείς, και ενώ η κυβέρνηση παρά τα προσκόμματα προχωρά στη διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών, απειλεί συγκαλυμένα τον Αλέξη Τσίπρα ότι… θα φύγει με αεροπλάνο για να γλιτώσει την ίδια του τη ζωή.

Συγκεκριμένα, στο editorial του Βήματος της Κυριακής με αφορμή την εκλογολογία και την τριπλή εκλογική επικράτηση του Αλέξης Τσίπρα σε ένα έτος, απευθύνει έμεση “προειδοποίηση” στον πρωθυπουργό ότι θα έχει την τύχη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που “διέφυγε” κρυφά με αεροπλάνο για να γλιτώσει…

Το άρθρο του κ Ψυχάρη:

Του Σταύρου Ψυχάρη

«Το Βήμα» την περασμένη Κυριακή έθεσε το ζήτημα της ενδεχόμενης προσφυγής στις κάλπες. Αμέσως τα παπαγαλάκια (ανόητα κατά φύσιν και πολύχρωμα κατ’ επάγγελμα) έπιασαν δουλειά.

Εξορκίζουν τις κάλπες όσοι έχουν τον φόβο του μουντζούρη. Αλλα έχουν υποσχεθεί και άλλα πράττουν. Στην περίπτωσή μας οι δύο βασικοί αντίπαλοι εμφανίζονται ότι προσβλέπουν σε εκλογικό θρίαμβο αν γίνουν πρόωρες εκλογές. Ο κ. Τσίπρας επαίρεται λέγων ότι έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις στις κάλπες και προεξοφλεί τέταρτον έπαθλον.

Ο νέος αρχηγός της Αντιπολιτεύσεως βλέπει τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις και ετοιμάζει επίσημο ένδυμα για την ορκωμοσία του!

Το ενδεχόμενο των εκλογών θα τείνει να γίνει πραγματικότης αν συμβεί «ατύχημα» στη Βουλή.

Η σημερινή κυβερνώσα πλειοψηφία είναι εύθραυστη και διέπεται από τη σφοδρή επιθυμία εκείνων που τη συγκροτούν να διατηρήσουν τη βουλευτική έδρα.

ΥΓ.: Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Ο μόνος που έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις είναι ο Κ. Καραμανλής. Το τίμημα της εξουσίας ήταν οδυνηρό. Εφυγε από την Ελλάδα με αεροπλάνο της γραμμής…

Το Βήμα της Κυριακής

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Γιατί ζητάμε διεθνείς παρατηρητές στις εκλογές

Επιμένει ο Κασσελάκης: Εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών

Κασσελάκης: «Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και να γίνουν εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών»

Τράπεζα της Ελλάδος: Τα δύο «εμπόδια» που βάζει για τη χορήγηση στεγαστικών δανείων

Μουράτ Γετκίν: Την 1η Απριλίου «όλοι θα ξυπνήσουμε σε μια διαφορετική Τουρκία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr