Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι φάκελοι για τηλεοπτική άδεια έχουν μεγάλα… προβλήματα

Ποιοι φάκελοι για τηλεοπτική άδεια έχουν μεγάλα… προβλήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με σοβαρές ελλείψεις κατατέθηκαν οι φάκελοι προσφοράς του MEGA και του City News – ART TV του Γιώργου Καρατζαφέρη, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μετά την αποσφράγιση των προσφορών από την Πενταμελή Ειδική Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού, παρουσία των νομίμων εκπροσώπων των υποψηφίων ή των ειδικά εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους.

Σε ό,τι αφορά το κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη ο φάκελος, κατά τις πληροφορίες, είναι απολύτως ανεπαρκής και δεν πληροί βασικές προδιαγραφές της προκήρυξης του διαγωνισμού. Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν περιλαμβάνει καν το παράβολο των 30.000 ευρώ.

Στον φάκελο του MEGA (ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ) το μεγάλο πρόβλημα είναι η απουσία τραπεζικής ενημερότητας, σύμφωνα όμως με τις ίδιες πηγές διαπιστώνεται κενό και σε άλλα «προαπαιτούμενα» ουσιαστικής σημασίας.

Όσον αφορά την τραπεζική ενημερότητα η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ έχει καταθέσει έγγραφο με βάση το οποίο επίκειται η προσκόμισή της, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες παραμένουν κολλημένες και δύσκολα θα υπάρξει πρόοδος όσο οι παλαιοί μέτοχοι του MEGA (Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας) δεν προχωρούν στην αύξηση κεφαλαίου.

Στις 14 Ιουλίου η λίστα των υποψηφίων

Σε κάθε περίπτωση, η προκήρυξη προβλέπει – και έχει ήδη δοθεί – περιθώριο λίγων ημερών σε όλους τους υποψηφίους για να προσκομίσουν έγγραφα και στοιχεία τα οποία λείπουν από τους φακέλους τους, καθώς με βάση το χρονοδιάγραμμα, στις 14 Ιουλίου θα ανακοινωθεί η λίστα των υποψηφίων που πληρούν, επιβεβαιωμένα και οριστικά, όλες τις προδιαγραφές προκειμένου να μετάσχουν στην επόμενη και ουσιαστική φάση της διαδικασίας, τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Ισραήλ: Εγκρίθηκε νόμος που επιτρέπει την απαγόρευση της προβολής του «τρομοκρατικού» Al Jazeera

Ο Νετανιάχου «κλείνει» το φιλοτζιχαντιστικό Al Jazeera στο Ισραήλ

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr