ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Τηλεόραση,

















































Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της λίστας με τους προσωρινούς υπερθεματιστές για τις τηλεοπτικές άδειες βρίσκεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Στόχος είναι η χορήγηση των αδειών πριν τις 4 Μαΐου.
Tην Τρίτη, το Συμβούλιο έστειλε επιστολές προς τα φυσικά πρόσωπα που εμφανίζονται στα μετοχολόγια των καναλιών για να αποστείλουν υπεύθυνες δηλώσεις για το ασυμβίβαστο. Επίσης, το ΕΣΡ ζήτησε από το υπουργείο Δικαιοσύνης τα ποινικά μητρώα των μετόχων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία σε όλες τις αιτήσεις, τα οποία θα μελετηθούν και στη συνέχεια η Ολομέλεια θα συνεδριάσει για να ανακοινώσει τη λίστα με τους προσωρινούς υπερθεματιστές.
Ακολουθεί το δεκαήμερο που οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέσουν ενστάσεις έως ότου υπάρξει η τελική λίστα με τους λαμβάνοντες τηλεοπτική άδεια, οι οποίοι θα πρέπει άμεσα να καταβάλουν τα 3,5 εκατ. ευρώ από το συνολικό τίμημα των 35 εκατ. ευρώ για μία τηλεοπτική άδεια.
Υπενθυμίζεται ότι οι σταθμοί που έχουν καταθέσει για να πάρουν μία άδεια είναι οι: Alpha, ANT1, STAR, ΣΚΑΪ, Epsilon και η Ελληνική Τηλεοπτική ΑΕ.






















































