Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Πνίγομαι, βγάλτε μου τη σακούλα από το κεφάλι» – Τα τελευταία λόγια του Κασόγκι

«Πνίγομαι, βγάλτε μου τη σακούλα από το κεφάλι» – Τα τελευταία λόγια του Κασόγκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τις τελευταίες στιγμές του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι προχώρησε ο επικεφαλής του τμήματος ερευνητικής δημοσιογραφίας της τουρκικής εφημερίδας Sabah.

Σύμφωνα με τον Ναζίφ Καραμάν, ο Κασόγκι λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο κτήριο του προξενείου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη είπε «πνίγομαι, βγάλτε μου τη σακούλα από το κεφάλι, είμαι κλειστοφοβικός».

Στη σκιά όσων είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι τα ηχητικά ντοκουμέντα για τη δολοφονία Κασόγκι δόθηκαν από την Τουρκία στη Σαουδική Αραβία, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Γερμανία, ο Καραμάν υποστήριξε μιλώντας στο Al Jazeera ότι ο Κασόγκι πέθανε από ασφυξία αφού του έβαλαν μια σακούλα στο κεφάλι με τις τελευταίες φρικώδεις στιγμές για τον ίδιο να διαρκούν επτά λεπτά.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος υποστήριξε ακόμα ότι οι 15 εκτελεστές από τη Σαουδική Αραβία που έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη μια ημέρα πριν το φονικό χρειάστηκαν 15 λεπτά για να διαμελίσουν τη σορό του.

Οι ισχυρισμοί του Καραμάν συνάδουν με όσα είπε τον περασμένο Οκτώβριο ο εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης ότι η σορός του Κασόγκι διαμελίστηκε αφού πρώτα στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου στους χώρους του προξενείου της Σαουδικής Αραβίας στις 2 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου σε ηλικία 64 ετών

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Νεοφωτίστου-Ζήκα σε ηλικία 93 ετών

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr