ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
Δημοσκόπηση Metron Analysis: ΝΔ στο 25%, ΕΛΑΣ στο 14,1%, ΠΑΣΟΚ στο 9,4% - Η πρόθεση για Σαμαρά
Θεσσαλονίκη: Αναζητούν τρεις αντιεξουσιαστές για την εμπρηστική επίθεση-δολοφονία
Συρία: Πολύνεκρη έκρηξη σε καφετέρια στο κέντρο της Δαμασκού 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Καναδάς ανακοίνωσε την επιβολή στοχευμένων κυρώσεων εναντίον 17 υπηκόων της Σαουδικής Αραβίας, τους οποίους θεωρεί ότι εμπλέκονται στη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι.
Η καναδική κυβέρνηση εκτιμά ότι τα εν λόγω άτομα ευθύνονται ή είναι συνεργοί στον φόνο του Σαουδάραβα δημοσιογράφου.
Οι κυρώσεις αφορούν πάγωμα περιουσιακών στοιχείων στον Καναδά και αποκλεισμό εισόδου στη χώρα υπογράμμισε στην ανακοίνωσή της η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά, η Κρίστια Φρίλαντ.
Η δολοφονία Κασόγκι είναι «αποτρόπαιη» και «αντιπροσωπεύει μια αδίστακτη επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης όλων των ανθρώπων», πρόσθεσε η υπουργός.
Οι εξηγήσεις που έχει δώσει μέχρι σήμερα η Σαουδική Αραβία έχουν «έλλειψη συνέπειας και αξιοπιστίας» και ο Καναδάς θα συνεχίσει να ζητά μια «διαφανή και ενδελεχή» αναφορά των συνθηκών που περιβάλουν την δολοφονία, σημειώνεται.























































