ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Λιάγκας, Δημοσιογράφοι, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ΣΚΑΪ, Τηλεόραση,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης εξέδωσε απόφαση για όσα συνέβησαν στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΪ» και για τα σχόλια που ακούστηκαν για την ασέλγεια σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ.
Το ΕΣΡ, που είχε ζητήσει ακρόαση από τον ΣΚΑΪ πριν λίγο διάστημα και νομικό τμήμα του καναλιού είχε βρεθεί στα γραφεία του Συμβουλίου, επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο αλλά και προσωρινή διακοπή της εκπομπής.
Χαρακτηριστικά, για τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου, επιβάλλεται κύρωση προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/1/2020 μέχρι και 24/1/2020.
Πατώντας στο συγκεκριμένο κομμάτι, είχαν αντιδράσει άλλωστε από την πρώτη στιγμή και γυναικείες οργανώσεις που έκαναν λόγο για σεξιστικά σχόλια από τον παρουσιαστή και την ομάδα του.
Ακόμη, για την υποβάθμιση της ποιοτικής στάθμης του προγράμματος, το ΕΣΡ επέβαλλε ως πρόστιμο στον ΣΚΑΪ το χρηματικό πρόστιμο των 150.000 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι το νομικό τμήμα του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Συμβουλίου.























































