ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Champions League, Europa και Conference στην πλατφόρμα Αλαφούζου την περίοδο 2027-2031
Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ μαζί στην άμυνα, την ενέργεια, την ειρήνη και την ασφάλεια - Χαλύβδινη συμμαχία στην Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με την σύζυγο του , φαίνεται ότι έφυγε από την Ελλάδα και «πετάει» για το Μεξικό, μευτά τις αποκαλύψεις για τη διαρροή βίντεο πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.
Την πληροφορία αυτή μετέδωσε η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του MEGA.
Σημειώνεται ότι ότι ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα αρχικά φερόταν ότι την Παρασκευή θα πήγαινε στην Αλόννησο καθώς εκεί διατηρεί επιχείρηση και σπίτι.
Ωστόσο οι δημοσιογράφοι που είχαν μεταβεί στο νησί των Σποράδων με στόχο να του αποσπάσουν κάποια δήλωσή δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν.
Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τις προαναφερόμενες πληροφορίες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν ταξίδεψε ποτέ για την Αλόννησο, αλλά το Σάββατο εθεάθη μαζί με την σύζυγό του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και το μεσημέρι πέταξαν μαζί για το Μεξικό.























































