Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προπηλάκισαν την ανταποκρίτρια του OPEN στην Κωνσταντινούπολη

Προπηλάκισαν την ανταποκρίτρια του OPEN στην Κωνσταντινούπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σαν έτοιμη από καιρό η τουρκική βιομηχανία προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας έχει επιδοθεί σε ένα μαραθώνιο αγώνα εκμετάλλευσης της φονικής έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη το περασμένο Σάββατο.

Επιμένουν χωρίς κανένα στοιχείο να εμπλέκουν πρωτίστως την Ελλάδα και δευτερευόντως τις ΗΠΑ στο «σενάριο» που προωθούν μέσω δηλώσεων των κρατικών παραγόντων και «αποκαλύψεων» από τα συστημικά ΜΜΕ που αναπαράγουν και πολλαπλασιάζουν την καθεστωτική προπαγάνδα, με αποτέλεσμα να πετυχαίνουν το φανατισμό ενός τμήματος της κοινής γνώμης.

Όπως γράφει σήμερα ο τουρκικός Τύπος, η εκτέλεση της γυναίκας που φέρεται να είναι η βομβίστρια, θα γινόταν στο Λαύριο, στον καταυλισμό των προσφύγων, έτσι ώστε να την… εξαφανίσουν από τον χάρτη και να μην μπορεί να βρεθεί η άκρη του νήματος που την συνδέει με το PKK.

Αναφέρει το ρεπορτάζ ότι το σχέδιο ήταν να μη συλληφθεί η ύποπτη και να μεταφερθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο του Λαυρίου μέσω διακινητών μεταναστών που βοηθούν το ΡΚΚ.

Εκεί στο Λαύριο θα την εκτελούσαν, προκειμένου να καταστραφούν τα ίχνη της επίθεσης.

Η Ελλάδα θα έπαιζε τον ρόλο του καταφυγίου για τον οποίο την κατηγορεί συνεχώς η Τουρκία.

Στο διαδίκτυο διακινείται η πληροφορία ότι η ύποπτη βομβίστρια είναι άνθρωπος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Το αφήγημα των Τούρκων, εμπλέκει και τους Αμερικανούς, οι οποίοι εκτός του ότι παρέχουν οπλισμό στους Κούρδους της Συρίας, εκπαιδεύουν τους τρομοκράτες Αμερικανοί κομάντος μαζί με το ένοπλο απελευθερωτικό τάγμα που σύμφωνα με τους Τούρκους πρόσκεινται στο Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν.

Το μένος μερίδας των Τούρκων κατά των Ελλήνων, που προκύπτει από το αφήγημα της ηγεσίας της Τουρκίας, το οποίο έχει περάσει και στον μέσο Τούρκο πολίτη, εκφράστηκε και στην ανταποκρίτρια του Open TV στην Κωνσταντινούπολη, την Μαρία Ζαχαράκη.

Όπως αναφέρει η κυρία Ζαχαράκη: «Προπηλακίστηκα χτες το βράδυ επειδή ήμουν Ελληνίδα και βρισκόμουν στο σημείο της επίθεσης.

»Mε το που τελειώνω την ανταπόκρισή μου, το live μου χτες το βράδυ, πλησίασε πολύς κόσμος τους δημοσιογράφους.

»Με πλησιάζει ένας Τούρκος και με ρωτάει “από που είσαι, από ποια χώρα;”.

»Του απαντώ Ελλάδα και άρχισε να μου λέει συνεχώς “και εσείς στην Ελλάδα που στηρίζεται το ΡΚΚ, εσείς βρίσκεστε από πίσω”.

»“Και είδα”, μου λέει χωρίς να καταλαβαίνει ελληνικά, “με πόση χαρά μετέδιδες την είδηση. Εσείς χαίρεστε με αυτό που έγινε στην Τουρκία”.

»Δεν του απαντούσα και αυτός συνέχιζε να λέει “βέβαια δεν απαντάς, γιατί εσύ και η χώρα σου είστε ένοχοι σε αυτή την ιστορία”».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου σε ηλικία 64 ετών

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Νεοφωτίστου-Ζήκα σε ηλικία 93 ετών

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr