Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚ: Βολές κατά του Γιώργου Παπανδρέου

ΠΑΣΟΚ:  Βολές κατά του Γιώργου Παπανδρέου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα πραγματικά εκλογικά αποτελέσματα και όχι τα exit polls αναμένουν στο ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να εξάγουν τα τελικά συμπεράσματα τους και να τοποθετηθούν.

Ωστόσο ήδη έχει γίνει μια πρώτη σύσκεψη υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο , στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με τα βέλη να στρέφονται κατά του Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πηγές της Χαρ. Τρικούπη, κατά τη σύσκεψη επισημάνθηκε, όπως έχει πει επανειλημμένα ο κ. Βενιζέλος, ότι το ΠΑΣΟΚ ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα προχωρήσει συντεταγμένα στο συνέδριό του, ένα συνέδριο των μελών του ΠΑΣΟΚ, όπως ανέφεραν, δημοκρατικό, ανανέωσης και ενότητας, με όλα τα θέματα ανοικτά.

Επισημάνθηκε, επιπλέον, η θέση του κόμματος ότι η χώρα δεν κυβερνιέται χωρίς ευρύτερες συνεργασίες και ότι η θέση του ΠΑΣΟΚ έχει διατυπωθεί καθαρά για συνεργασίες όλων των δημοκρατικών δυνάμεων ευρωπαϊκού προσανατολισμού.

Αφήνοντας αιχμές, εμμέσως πλην σαφώς προς τον κ. Παπανδρέου, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι κατά τη σύσκεψη υποστηρίχθηκε ότι εάν χαθεί η τρίτη θέση για το ΠΑΣΟΚ, η ευθύνη θα έχει ονοματεπώνυμο και πως ακόμα αν το τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή, οι ευθύνες αυτές θα είναι ασυγχώρητες παραταξιακά και εθνικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 22,6% η ΝΔ – 23% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Δημοσκόπηση Pulse: Ανεβάζουν τα ποσοστά τους Τσίπρας και Σαμαράς – Καθηλωμένη η ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...