ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο Mega, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος κοντραρίστηκε άγρια στον «αέρα» με τον διευθυντή του Βήμα FM, Βασίλη Χιώτη, με σκληρές εκφράσεις να ακούγονται.
Όλα αυτά μετά από το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας «Βήμα», σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Κατρούγκαλος αναλάμβανε ως δικηγόρος την επαναπρόσληψη απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων με δικηγορική προμήθεια 12% στην αποζημίωση των υπαλλήλων.
Ο υπουργός, επανέλαβε τα επιχειρήματα που ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το Σάββατο και αποκάλεσε «ψεύτη και συκοφάντη» τον Βασίλη Χιώτη.
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος κατηγόρησε τον Βασίλη Χιώτη ότι δεν λειτουργεί μόνος του, αλλά «βάσει εντολών και συμβολαίου με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».
























































