Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς συνεχίζει να νομίζει ότι βρέχει αλλά τον φτύνουν

Ο Σαμαράς συνεχίζει να νομίζει ότι βρέχει αλλά τον φτύνουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς μέσα στη μετεκλογική σκοτοδίνη του να τονίζει ότι δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία, αλλά βουλευτές, στελέχη του κόμματος και απλοί πολίτες δεν φαίνεται να συμμερίζονται την άποψή του.

Σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Palmos Analysis, για λογαριασμό του του τηλεοπτικού σταθμού SBC, η πλειοψηφία των πολιτών ζητούν αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ. Η ερώτηση πέρασε στα ψιλά και δεν απασχόλησε τα περισσότερα Μέσα.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «θεωρείτε ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα της ΝΔ μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015;» το 43% απάντησε «ναι» και το 7% «μάλλον ναι», ενώ το 20% απάντησε «όχι» και το 5% «μάλλον όχι». Το 24% απάντησε «δεν έχω γνώμη/δεν με ενδιαφέρει» και 1% δεν απάντησε…

Καθημερινά πλέον ο κ. Σαμαράς φροντίζει να επιβεβαιώσει ότι ως ορθός… πατριώτης, κατά τα άλλα της Λαϊκής Δεξιάς, ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη γραμμή των δανειστών που εξωθούν την βίαιη αλλαγή του πολιτικού status quo που έχει προκύψει μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Στην ίδια γραμμή με την ουρά του, το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, ο Σαμαράς συνεχίζει να ποντάρει στο σενάριο της αριστερής παρένθεσης, ενορχηστρωμένο από εγχώρια και ξένα κέντρα εξουσίας, με την αμέριστη συμπαράσταση του ελληνικού και γερμανικού μιντιακού κατεστημένου.

Όπως προκύπτει και από τη δημοσκόπηση, μετά τα στελέχη του κόμματος, και ο απλός κόσμος τον αποδοκιμάζει ανοιχτά. Ο ίδιος όμως ελπίζει, βυθίζοντας τη Νέα Δημοκρατία στην πολιτική βαρυχειμωνιά που ξεκίνησε να βιώνει το ΠΑΣΟΚ από το 2012.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...