ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πρόγραμμα χρηματοδοτικής βοήθειας της Ελλάδας πρόκειται να αλλάξει ώστε να διευκολυνθεί η νέα κυβέρνηση, δήλωσε τη Δευτέρα ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, επισημαίνοντας ότι η ΕΚΤ παραμένει έτοιμη να υποστηρίξει τη χώρα.
«Υπάρχει μια ξεκάθαρη προθυμία και καλή πίστη να ενταθούν οι προσπάθειες και να υπάρξει ανταπόκριση εντός αυτού του πλαισίου που συμφωνήθηκε στο Eurogroup» δήλωσε το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ Μπενουά Κερέ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Μαυροβούνιο, αναφερόμενος σε συμφωνία μεταξύ των κρατών μελών της ευρωζώνης, τον Φεβρουάριο.
«Οι τρεις θεσμοί, συμπεριλαμβανομένης της ΕΚΤ, έχουμε δεσμευτεί να το στηρίξουμε όσο μπορούμε» ανέφερε και πρόσθεσε:
«Είναι αντιληπτό ότι το πρόγραμμα θα αναθεωρηθεί ώστε να αντικατοπτρίζει τις νέες προτεραιότητες της Ελληνικής κυβέρνησης ώστε να διασφαλιστεί ότι οποιαδήποτε αλλαγή του προγράμματος οδηγεί σε ισοδύναμο αποτέλεσμα από πλευράς δημοσιονομικής σταθερότητας. Αυτό είναι που θα συζητηθεί τις προσεχείς ημέρες».
























































