Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

500.000 ευρώ ζητά με αγωγή από Το ΒΗΜΑ ο Γιώργος Κατρούγκαλος

500.000 ευρώ ζητά με αγωγή από Το ΒΗΜΑ ο Γιώργος Κατρούγκαλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αγωγή κατά του «Κυριακάτικου Βήματος» για συκοφαντική επίθεση σε σχέση με την υπόθεση των συμφωνητικών με μισθολογικές διαφορές δημοσίων υπαλλήλων, κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σύμφωνα με το κείμενο της αγωγής, το οποίο δημοσίευσε η «Αυγή της Κυριακής», ο κ. Κατρούγκαλος επισημαίνει πως με το επίμαχο δημοσίευμα επήλθε «απρόκλητη, ψευδής, ανακριβής, συκοφαντική και εξυβριστική επίθεση εναντίον μου, με ευθεία και σκόπιμη παραποίηση των στοιχείων των οποίων γίνεται επίκληση. Η επίθεση αυτή έχει ως άμεσο σκοπό την εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμησή μου, λόγω της ιδιότητάς μου ως καθηγητή και μέλους της κυβέρνησης, παράλληλα με την προσβολή του ηθικού κύρους της τελευταίας».

Ακολούθως ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρεται στους κατά τη γνώμη του «ψευδείς ισχυρισμούς» του δημοσιεύματος, το χαρακτηρίζει «Απρόκλητη επίθεση στην τιμή και την υπόληψή μου» και καταλήγει: «Η σύνδεση του προσώπου μου με επιδίωξη προσωπικού οικονομικού οφέλους και με εν γένει ανήθικες δραστηριότητες, καθώς και η απαξία που απορρέει από τα ένδικα δημοσιεύματα σε βάρος του ονόματός μου, είναι προφανέστατο ότι πλήττουν βάναυσα το όνομά μου, την τιμή, την υπόληψη και τη φήμη μου, όχι μόνο στο προσωπικό και ακαδημαϊκό επίπεδο, αλλά και σε ό,τι αφορά την πολιτική μου δραστηριότητα».

«Προς αποκατάσταση της βλάβης αυτής», καταλήγει ο κ. Κατρούγκαλος, «που υπαίτια μου προκάλεσαν θα πρέπει οι εναγόμενοι να καταδικαστούν από το Δικαστήριό Σας να μου καταβάλουν, αλληλέγγυα και εις ολόκληρον, ως χρηματική ικανοποίηση, το ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000 ευρώ), πλέον νομίμου τόκου, από την επίδοση της παρούσας ως την ολοσχερή εξόφληση, το οποίο θα διαθέσω υπέρ των σκοπών του ΚΕΘΕΑ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Οι «11» σχεδίασαν τη διάσπαση του κόμματος μας από το ίδιο το βράδυ της εκλογής μου

Κασσελάκης: Η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε με Τσακαλώτους και Κατρούγκαλους ήταν μνημονιακή, αυτή η εποχή έληξε

Δώρα Αυγέρη: Κομματικά ανώριμος ο Φίλης – Ο Κατρούγκαλος πρέπει να απαντήσει για τη δήλωσή του λίγο πριν τις εκλογές

Ο Κατρούγκαλος αν κι αποχώρησε πήρε 3.151 σταυρούς

Ξεκαθαρίζει ο Τσίπρας: Καμία αύξηση εισφορών σε ελεύθερους επαγγελματίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...