ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν άφησε αναπάντητη την προτροπή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Σε απάντηση της δήλωσης Σαμαρά από την Πύλο «να κλείσει η συμφωνία τώρα, γιατί η αγορά δεν αντέχει άλλο», ο κ. κυβερνητικός εκπρόσωπος , δήλωσε:
«Μαρτύριο ασφυξίας περνάει η αγορά εδώ και χρόνια. Ο κ. Σαμαράς το συνειδητοποίησε, τώρα, που νομοθετήθηκε η πιο σημαντική ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των τελευταίων ετών, δίνοντας ανάσα σε χιλιάδες φυσικά και νομικά πρόσωπα. Κάτι που ο ίδιος ο κ. Σαμαράς δεν τόλμησε να κάνει όσο κυβερνούσε», παρατήρησε ο κ. Σακελλαρίδης.
Διερωτήθηκε επίσης «τι παροτρύνει ο κ. Σαμαράς την κυβέρνηση να αποδεχθεί» για να κλείσει η συμφωνία: «Μειώσεις συντάξεων; Κατάργηση των επικουρικών; Αύξηση ορίου ομαδικών απολύσεων; Αυξήσεις στο Φ.Π.Α.; Ξεπούλημα δημοσίου πλούτου; Γιατί μια τέτοια συμφωνία δεν πρόκειται να υπογράψει η κυβέρνηση», ξεκαθάρισε.
























































