ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ΠΑΜΕ, Πλατεία Ομονοίας, Συλλαλητήρια, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικής των ταμειακών διαθεσίμων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων, διοργανώνει στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ).
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ «αυτή η κίνηση θα επιδεινώσει την ήδη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η λαϊκή οικογένεια, την ήδη πανάκριβη πρόσβαση σε υπηρεσίες, όπως η Υγεία, και άλλες δομές απαραίτητες, αλλά ήδη δυσπρόσιτες για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα».
Το ΠΑΜΕ ζητεί επίσης «να επιστραφούν και όσα έχουν ήδη δεσμευτεί» και «να αποκατασταθούν οι απώλειες» λόγω PSI, ενώ καλεί εργαζόμενους και συνδικάτα «να καταγγείλουν με κάθε μέσο την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου».
























































