ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θα είμαστε ευτυχείς να δούμε Έλληνες εκπροσώπους και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Προέδρου Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, σημειώνοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το ταξίδι αυτό.
«Προς το παρόν δεν υπάρχει τελική επιβεβαίωση. Μόλις η ελληνική πλευρά το επιβεβαιώσει οριστικά, θα μπορούμε να βασισθούμε σε κάτι», απάντησε ο κ. Πεσκόφ σε ερώτηση για τη δυνατότητα νέας συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Ρώσο πρόεδρο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Πούτιν.
Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη διοργανώνεται ετησίως από το 1997, και εφέτος θα διεξαχθεί 18-20 Ιουνίου.
























































