ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΚΚΕ: Έχει θράσος ο Τσίπρας

ΚΚΕ: Έχει θράσος ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την ομιλία του στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Χρειάζεται πραγματικά πολύ θράσος να λέει ο πρωθυπουργός ότι “θα πληρώσει η ολιγαρχία”, όταν στις 47 + 8 σελίδες της κυβερνητικής πρότασης υπάρχει πλήθος νέων αντιλαϊκών μέτρων και όταν μένει άθιχτο όλο το αντεργατικό – αντιλαϊκό οικοδόμημα των προηγούμενων κυβερνήσεων, που ξεζουμίζει το λαό για να βολέψει την ολιγαρχία» σημειώνει σε ανακοίνωσή του.

«Ο λαός τα προηγούμενα χρόνια αντιπάλεψε με τους αγώνες του αυτό το οικοδόμημα και πρέπει να συνεχίσει να το κάνει, γυρνώντας την πλάτη σ’ όλους αυτούς που καπηλεύονται τους αγώνες του, για να του φορτώσουν νέα μνημόνια» καταλήγει το ΚΚΕ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Alco: Στο 23,8% η ΝΔ – Η «συγκάλυψη» σήμα κατατεθέν της ΝΔ λέει το 73%

Τσίπρας για Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο που θα έπρεπε να θεσπιστεί είναι αυτό του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»

Αλέξης Τσίπρας για Έξοδο Μεσολογγίου: «Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτή την κληρονομιά – Αφοσίωση σε μια πατρίδα ελευθερίας, δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας»

Αλέξης Τσίπρας: «Παρών στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση όποτε και αυτή γίνει»

Δημοσκόπηση Pulse: Κολλημένη στο 25,5% η ΝΔ – Μόνο 8% κρίνει θετικά τα μέτρα της κυβέρνησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...