ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Κολωνάκι, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
Τεχεράνη: «Διακήρυξη αμερικανικής ήττας» η συμφωνία για τη Μέση Ανατολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απόγευμα Τετάρτης και το σπίτι του Μάκη Γιακουμάτου στο Κολωνάκι άνοιξε τις. πόρτες του για να υποδεχθεί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σε ένα «γεύμα φιλίας και ενδυνάμωσης» όπως είπαν οι συνδαιτημόνες που παραβρέθηκαν εκεί.
Στο σπίτι του βρέθηκαν οι Γιάννης Βρούτσης, Γιάννης Πλακιωτάκης, Νικήτας Κακλαμάνης, Νίκη Κεραμέως, Βασίλης Γιώγιακας, Στέφανος Γκίκας, Βασίλης Οικονόμου, Σίμος Κεδίκογλου, Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιώργος Μίχαλος, Γιάννης Ανδριανός, Μάνος Κόνσολας, Μαρία Αντωνίου, Τιμολέων Κοψαχείλης, Θανάσης Δαβάκης, Απόστολος Βεζυρόπουλος.
Η συζήτηση κυμάνθηκε γύρω από τις εξελίξεις της διαπραγμάτευσης και η αλήθεια είναι ότι οι παρευρισκόμενοι “χωρίστηκαν” σε δύο στρατόπεδα, σε αυτούς που λέγανε ότι θα γίνει συμφωνία και ότι όλα αυτά που κάνει ο Τσίπρας είναι για εσωτερική κατανάλωση και σε αυτούς που ήταν πεπεισμένοι ότι ο Τσίπρας έχει επιλέξει την ρήξη με τους εταίρους.
Το πραγματικό μενού, για πολλούς, ήταν τα κρεατικά εδέσματα που είχε ο μπουφές και οι πλούσιες σαλάτες και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες. Τα τραπέζια χωρίστηκαν καταλλήλως. Οι νέοι βουλευτές είχαν το δικό τους, οι πρώην υπουργοί το δικό τους κοκ. Η παρέα τόνισε ότι πρέπει να στοιχηθεί σύσσωμη η Κ.Ο δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, ενώ οι περισσότεροι σχολίασαν αρνητικά και τις κινήσεις από τους δελφίνους.
























































