ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ευρωπαίοι δανειστές και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σχεδιάζουν την παροχή ενός διπλού δανείου προς την Ελλάδα, συνολικού ύψους 80 δισ. ευρώ, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Ευρωζώνη και ΔΝΤ σχεδιάζουν την παροχή ενός διπλού δανείου προς την Ελλάδα, το πρώτο μέρος του οποίου θα αφορά την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων αναγκών της χώρας και το δεύτερο τις μακροπρόθεσμες ανάγκες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πρώτος μέρος του δανείου θα έχει τη μορφή προγράμματος – γέφυρα.
Το δημοσίευμα παράλληλα, υπογραμμίζει ότι το συνολικό ύψος του δανείου θα αγγίζει ακόμη και τα 80 δισ. ευρώ, υπερβαίνοντας κατά πολύ τα 50 δισ. του αρχικού αιτήματος της Ελλάδας.
Μεταξύ των χρημάτων που θα δοθούν στην Ελλάδα, αναμένεται να συμπεριληφθούν και τα κέρδη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από την αγορά των ελληνικών ομολόγων.
























































