Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς τις υπογραφές Καμμένου – Λαφαζάνη το πακέτο μέτρων

Χωρίς τις υπογραφές Καμμένου – Λαφαζάνη το πακέτο μέτρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου της ελληνικής κυβέρνησης για νέα συμφωνία τριών χρόνων με στόχο να λάβει 53 δισεκατομμύρια ευρώ.

Το πακέτο των μέτρων, για τη διαπραγμάτευση και σύναψη δανειακής σύμβασης με τον ESM, όμως έτσι όπως αναρτάται στην σελίδα της ελληνικής Βουλής δεν φέρει τις υπογραφές δύο υπουργών.

Συγκεκριμένα του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, και του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα μεγάλο ερωτηματικό για την περαιτέρω στάση τους κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στη Βουλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Καμμένος το απόγευμα της Πέμπτης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου απέφυγε να απαντήσει εάν συμφωνεί με το τελικό κείμενο παραπέμποντας τους δημοσιογράφους στο κοινό ανακοινωθέν της σύσκεψης πολιτικών αρχηγών της περασμένης Πέμπτης ενώ ο κύριος Λαφαζάνης άσκησε σκληρή κριτική στην πρόταση μέσω της προσωπικής τους ιστοσελίδας Iskra.gr αναφέροντας πως η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης δεν διαφέρει πολύ από εκείνη που είχε κάνει ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, λίγο πριν το δημοψήφισμα.

Το κείμενο, που έφτασε στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος, είναι γραμμένο στα αγγλικά και συνοδεύεται από την επιστολή του πρωθυπουργού ενώ στις Βρυξέλλες εστάλη και επιστολή του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου η οποία υπογράμμιζε πως η εν λόγω πρόταση δείχνει την επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης να παραμείνει στην Ευρωζώνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατατέθηκε στη Βουλή το Σ/Ν του ΥΠΕΘΑ «Ίδρυση Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας, εκσυγχρονισμός θεσμικού πλαισίου των ΑΣΕΙ, σύσταση Κοινού Σώματος Πληροφορικής στις Ένοπλες Δυνάμεις και λοιπές διατάξεις»

Μητσοτάκης: Έχουμε πολλούς δικαστές και μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή της Δικαιοσύνης

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Οικογένεια αδικοχαμένου Ιάσονα Λαλαούνη: Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...