ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Μνημόνιο,


















































Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Πότε και ποιες περιοχές θα πληγούν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη θέση του για δραστικές περικοπές στις βουλευτικές αποζημιώσεις, κατάργηση του αφορολόγητου για τους βουλευτές, πλήρη κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων και των άλλων απολαβών που συνδέονται με τη βουλευτική ιδιότητα επαναφέρει το ΚΚΕ και επιτίθεται στην κυβέρνηση, με αφορμή το ν/σ για τη φορολόγηση των βουλευτών και τις μειώσεις αποδοχών των υπουργών.
Συγκεκριμένα την κατηγορεί για κινήσεις αποπροσανατολισμού.
Όπως αναφέρει, «η κυβέρνηση την ώρα που υπογράφει το σφαγιασμό όσων δικαιωμάτων έχουν απομείνει, με κινήσεις αποπροσανατολισμού και εντυπωσιασμού, όπως οι μειώσεις στους μισθούς των βουλευτών και άλλων στελεχών της κυβέρνησης, διατηρώντας ταυτόχρονα ανέπαφες όλες τις βουλευτικές απολαβές, προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι του νέου μνημονίου».
























































