Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με ύφος ψωνάρας ο Στ. Θεοδωράκης απάντησε υπεροπτικά σε γυναίκα που τόλμησε να τον κρίνει!

Με ύφος ψωνάρας ο Στ. Θεοδωράκης απάντησε υπεροπτικά σε γυναίκα που τόλμησε να τον κρίνει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αν κι ακόμα ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν μας έχει ενημερώσει εάν το “κόμμα” του, Το ΠΟΤΑΜΙ, έχει καταθέσει καταστατικό και διακήρυξη στον Άρειο Πάγο, συν 200 ιδρυτικές υπογραφές, για να αναγνωριστεί ως νόμιμο πολιτικό κόμμα, ο “Πρωταγωνιστής” συνεχίζει να περιφέρεται στην Ελλάδα και να προσπαθεί να μαζέψει πιστούς, οπαδούς, ακολούθους, τηλεθεατές βρε!, που θα στελεχώσουν και θα ψηφίσουν το μόρφωμα που λέγεται “Το ΠΟΤΑΜΙ”.

Πήγε, λοιπόν, και στη Χαλκίδα την Κυριακή όπου με το γνωστό απολιτίκ και ψωνίστικο υφάκι (είμαι τηλεστάρ, μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα που ζουν Ρομά, είμαι το παιδί του λαού που πέτυχε), άρχισε πάλι να αραδιάζει ασυναρτησίες στον κόσμο που είχε μαζευτεί να τον ακούσει, δίχως καμία πολιτική πρόταση ή απάντηση.

Ωστόσο, πέρα από τους πρόθυμους να χειροκροτήσουν το απόλυτο τίποτα (δεν λείπουν στον τόπο μας οι πρόθυμοι να ψηφίσουν και να χειροκροτήσουν το απόλυτο τίποτα), υπήρχε και μια γυναίκα ανάμεσα στο κοινό που επέλεξε να του ασκήσει κριτική στα όσα είπε περί «αδιαμόρφωτου κινήματος με ξεκάθαρες αρχές σε όλα τα επίπεδα» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα προβλήματα κ. Θεοδωράκη δεν λύνονται με σκισμένα τζιν, μποτάκια και σακίδια που λανσάρετε…».

Η φράση αυτή μάλλον ενόχλησε τον κ. Θεοδωράκη ο οποίος απάντησε λέγοντας: «Με μερσεντές λύνονται; την άλλη φορά θα έρθω με κοστούμι…».

Άκου Σταύρο Θεοδωράκη, ο κόσμος μπορεί να μην σε ξέρει, όμως εμείς σε γνωρίζουμε καλά. Για ξεκαβάλα λιγάκι και να είσαι πιο ευγενικός όταν μιλάς στους ανθρώπους, δεν είναι ούτε υπάλληλοί σου, ούτε το παρεάκι σου που σε αποθεώνει megaλοδημοσιογράφε. Κατάλαβες “παιδί του λαού από την Αγία Βαρβάρα”;

Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα της ομιλίας (λέμε τώρα) του Σταύρου Θεοδωράκη και την παρέμβαση της γυναίκας στο 3ο λεπτό:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χαλκίδα: Πρώτος εφηβικός έρωτας του ξυλουργού η κουνιάδα της γυναίκας που τον έσφαξε

Χαλκίδα: «Τον κλώτσησε και τον μαχαίρωνε με μανία» – Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του 43χρονου ξυλουργού

Δολοφονία Χαλκίδα: «H 39χρονη είναι μία εμμονική γυναίκα», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

Έδειξε το μαχαίρι και είπε: «Πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις» – «Μου απάντησε “Άντε μωρή κ…, πάρε δρόμο”»

Χαλκίδα – Κατηγορούμενη: «Συνευρέθηκα ερωτικά με το θύμα πιστεύοντας ότι είναι ο άνδρας μου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...