Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ασφαλιστικό: Πόλεμος των έξι ημερών στο Μαξίμου

Ασφαλιστικό: Πόλεμος των έξι ημερών στο Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαδοχικές συναντήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θα κρίνουν την τύχη του ασφαλιστικού νομοσχεδίου με την κυβέρνηση να έχει ανοιχτά διαδοχικά μέτωπα.

Πρώτη μάχη θα γίνει στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο υπουργός Εργασίας θα έχει νέες συναντήσεις με εκπροσώπους επαγγελματιών και επιστημόνων, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας θα μάχεται στο Νταβός.

Στη συνέχεια η ομιλία του πρωθυπουργού σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει την έναρξη της αποκαλούμενης “πορείας προς το λαό” που σχεδιάζει η Κουμουνδούρου.

«Ενας χρόνος Αριστερά. Ένας χρόνος μάχη. Προχωράμε» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμπλήρωση ενός έτους από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Γήπεδο Tae Kwon Do, (Π. Φάληρο) στις 18:30 με ομιλητή τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Την ίδια στιγμή αναμένονται οι συναντήσεις των τροϊκανών με τα τεχνικά κλιμάκια του υπ. Εργασίας που θα αφορούν: Το αίτημα των θεσμών για περισσότερα στοιχεία σε σχέση με το κυβερνητικό προσχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό, η απόδοση των μέτρων που θα ληφθούν μέχρι το 2018 και η κατάργηση του εφάπαξ και η αντικατάσταση του ΕΚΑΣ από την βασική σύνταξη.

Το χρονικό ορόσημο για τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με τον παραπέρα χειρισμό της υπόθεσης του νέου Ασφαλιστικού θα ληφθούν την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Ανοιχτό παραμένει το αν και πότε θα γίνει στη Βουλή, συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως για το Ασφαλιστικό ενώ η βασική προϋπόθεση για την πολιτική επιβίωση της κυβέρνησης, θα είναι η στήριξη των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΦΚΑ: Σε ποιους επαγγελματίες επιστρέφει εισφορές ως αχρεωστήτως καταβληθέντες

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...