Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε πορεία συρρίκνωσης το Ποτάμι – “Ψάχνει” στρατηγική ο Σταύρος

Σε πορεία συρρίκνωσης το Ποτάμι – “Ψάχνει” στρατηγική ο Σταύρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η εκλογή Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία διαμορφώνει ένα ασφυκτικό πλαίσιο στις πολιτικές δυνάμεις που κινούνται στο κέντρο και επιθυμούν να διατηρήσουν την αυτόνομη πορεία τους. Το Ποτάμι όπως είναι αναμενόμενο δέχεται ήδη τις πρώτες πιέσεις από τις εξελίξεις. Πολλά στελέχη πρώτης γραμμής βλέπουν με καλό μάτι το φιλελεύθερο άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποτελέσει το σωσίβιο για την πολιτική τους επιβίωση.

Έτσι, μετά τον βουλευτή Χάρη Θεοχάρη που τάραξε τα νερά με κυριακάτικη συνέντευξή όπου ζητούσε στην ουσία την παραίτηση του Σταύρου Θεοδωράκη, έρχεται και ο βουλευτής Ιάσωνας Φωτήλας να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. Ο βουλευτής του Ποταμιού μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, εξέφρασε την άποψη ότι το κόμμα του πρέπει να συμπορευτεί με τη Νέα Δημοκρατία. «Το Ποτάμι πρέπει να συμπορευτεί με την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου. Να στηρίξουμε την θέση και τις απόψεις του. Με την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να δώσουμε ένα χτύπημα στον λαϊκισμό» τόνισε ο κ. Φωτήλας.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Λυκούδης τονίζει την ανάγκη να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ενότητα του μεταρρυθμιστικού δημοκρατικού χώρου. Σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1 και στους Μαριάννα Πυργιώτη και Ανδρέα Παπαδόπουλο ο βουλευτής του Ποταμιού, δήλωσε ότι ο καθένας εκτιμά τα νέα δεδομένα της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τρόπο που προσδιορίζει την άποψή του. Σημείωσε δε πως το Ποτάμι έμεινε πίσω και υφίσταται τις συνέπειες του μη καθορισμού βασικών συστατικών της φυσιογνωμίας του.

Ποτάμι: «Υπομονή μέχρι το συνέδριο»

Όπως ήταν φυσικό μετά και την πρόταση βόμβα του Ιάσωνα Φωτήλα, το Ποτάμι αντέδρασε. Έτσι λοιπόν, σε ανακοίνωση, που εξέδωσε το γραφείο τύπου του κόμματος, του Σταύρου Θεοδωράκη, τονίζεται ότι πρόκειται για “άλλη μια πρόταση που πέφτει στο τραπέζι. Υπομονή μέχρι το συνέδριο”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Επιζών των Τεμπών καταγγέλλει τον Θεοδωράκη: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου στον Μητσοτάκη δεν ήταν δικό μου» (βίντεο)

Οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι μόλις είδαν τον Μητσοτάκη – Μόλις 10% η τηλεθέαση της συνέντευξής του

Τσαπανίδου για συνέντευξη Μητσοτάκη σε Θεοδωράκη: «Ασεβής, αδιάφορος και απαθής»

Μέλη του «Ρουβίκωνα» έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Στ. Θεοδωράκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...