Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λεβέντης κατά κυβέρνησης: Έχετε γίνει τρόφιμοι του Κολωνακίου

Λεβέντης κατά κυβέρνησης: Έχετε γίνει τρόφιμοι του Κολωνακίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στον Γιώργο Κατρούγκαλο και στην Κυβέρνηση, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Το πρόβλημα για τους αγρότες δεν είναι το ύψος των εισφορών αλλά το γεγονός, ότι το κόστος παραγωγής είναι μεγαλύτερο από τις τιμές διάθεσης», υποστήριξε στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επερώτησης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τους αγρότες, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι οι αγρότες βρίσκονται σε ένα ακραίο σημείο, αισθάνονται ότι δεν μπορούν να ζήσουν και καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση ότι, αντί να σκύψει στο πρόβλημά τους, τους αποκαλεί «φοροφυγάδες και ακροδεξιούς». Αυτός είναι ο χειρότερος τρόπος για να χειριστεί το θέμα μια κυβέρνηση, είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ενώ ζήτησε για μια ακόμη φορά από την κυβέρνηση να παραιτηθεί, επειδή, όπως υποστήριξε, δεν έχει λαϊκό έρεισμα.

Έπειτα εξαπέλυσε οξεία επίθεση στην Κυβέρνηση , υποστηρίζοντας ότι δεν έχει λαϊκό έρεισμα και δεν μπορεί να κατανοήσει τα πραγματικά προβλήματα των αγροτών.

Μιλώντας στη Βουλή είπε πως «δεν μπορεί ο κάθε Κατρούγκαλος από το Κολωνάκι να καταλάβει το πρόβλημα του αγρότη» και τόνισε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Έχετε γίνει τρόφιμοι του Κολωνακίου και πίνετε εκεί το καφέ σας. Δεν τα αντιλαμβάνεστε τα προβλήματα των αγροτών».

Επανέλαβε πως ο πρωθυπουργός πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του, καθώς η κυβέρνηση έχει χάσει το λαϊκή στήριξη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υλοποιήσει καμία μεταρρύθμιση.

«Το Μαξίμου θεωρεί ότι είναι κυβέρνηση για το Κολωνάκι και θεωρεί απόβλητους τους αγρότες τους λέτε φοροφυγάδες ακροδεξιούς», σημείωσε για να απευθυνθεί στους παριστάμενους υπουργούς: «Αυτό που κάνετε είναι κακή άμυνα απέναντι στα μεγάλα προβλήματα. Ο οποιοδήποτε τύραννος θα μπορούσε να αποκαλέσει ακροδεξιούς τους αγρότες αλά δεν θα έλυνε το πρόβλημα».

Σχετικά με τα  επεισόδια είπε: «ήρθαν οι αγρότες με μόνο «όπλ層 την γκλίτσα και σε αυτούς παρατάξατε τα ΜΑΤ. Τι είναι αυτό; Αν αυτές οι σκηνές ήταν γνωστές πριν τις εκλογές οι αγρότες θα σας ψήφιζαν;».

Για τον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που επί έξι χρονιά έλεγε ότι έχει άλλες λύσεις πήγε και υπέγραψε για να πληρώσουν οι αγρότες και δεν έχει την τόλμη να ζητήσει μια συγγνώμη. Να πει ότι αλλιώς νόμιζε. Ότι είχε τα οράματα της αριστεράς και δεν ήξερε τι γίνεται στην Ευρώπη. Ότι πίστευε πως θα κάτσει σούζα η Μέρκελ» για να προσθέσει: «Το ΟΧΙ για εσάς στο δημοψήφισμα τι είναι. Το ΟΧΙ στο ίδιο βράδυ έγινε ΝΑΙ. Ούτε γι αυτό συγνώμη. Ο Παπανδρέου όταν ζήτησε δημοψήφισμα ήταν τρελός. Εσείς τι είστε;».

«Κάνω έκκληση να υποβάλει η κυβέρνηση την παραίτησή της γιατί είναι κυβέρνηση που δεν έχει κανένα λαϊκό έρεισμα», επισήμανε στο τέλος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσει το ν/σ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Αγρότες: Φεύγουν από την πλατεία Συντάγματος και επιστρέφουν στα μπλόκα

Το μήνυμα των αγροτών από την πλατεία Συντάγματος: «Ο αγώνας θα συνεχιστεί»

Τρακτέρ: Σύσταση προς τους οδηγούς για αποφυγή μετακινήσεων στο κέντρο της Αθήνας

Μητσοτάκης: Δεν θα δώσουμε παραπάνω στους αγρότες – Τι είπε για ακρίβεια και ευρωεκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Το «σύνδρομο της μαϊμούς» – Σχέσεις εξάρτησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος
Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως...