Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Θεοδωράκης νευρίασε επειδή έθεσαν το θέμα της χρηματοδότητής του

Ο Θεοδωράκης νευρίασε επειδή έθεσαν το θέμα της χρηματοδότητής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προσωπική επίθεση κατά του Δημήτρη Κρεμαστινού εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή τα ερωτήματα που άφησε για την χρηματοδότηση του νέου κόμματος.

Χωρίς να απαντά επί της ουσίας, δηλαδή τις πηγές χρηματοδότησης του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης απλά θέτει το θέμα της υψηλής χρηματοδότησης του ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια και τα δάνεια που εξακολουθεί να χρωστά στις τράπεζες.

Με φανερή ενόχληση ο Σταύρος Θεοδωράκης αφήνει προσωπικές αιχμές κατά του Δημήτρη Κρεμαστινού για την αναρρίχησή του σε υπουργικές θέσεις και ταυτόχρονα στην ακαδημαϊκή πυραμίδα.

Απλά να σημειώσουμε ότι δεν βρήκαμε και δεν θυμόμαστε στα δημοσιογραφικά του κείμενα ή στις τηλεοπτικές του εκπομπές να έθεσε με κριτική διάθεση τα ζητήματα τα οποία θέτει σήμερα.

Αν ωστόσο τα αποστείλει εμείς θα τα δημοσιεύουμε με χαρά.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Σωστή ερώτηση, σε λάθος άνθρωπο, τη λάθος εποχή. Αν ο κ. Κρεμαστινός και οι σύντροφοί του έκαναν, όταν έπρεπε, παρόμοιες ερωτήσεις σε κάποιους συναδέλφους τους στο υπουργικό συμβούλιο, η χώρα δεν θα είχε φτάσει εδώ.

Και πρέπει να έχεις πολύ θράσος για να θέτεις ερωτήματα για τη χαμηλού κόστους προεκλογική καμπάνια του Ποταμιού, όταν το κόμμα σου έχει φεσώσει τον ελληνικό λαό με 140 εκατομμύρια – τόσα είναι τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ – χρήματα που θα στερηθεί η χώρα για να μπορεί ο κ.Κρεμαστινός και ορισμένοι σύντροφοί του να συνεχίζουν την πολιτική τους καριέρα. 140 εκατομμύρια δάνεια, επιπλέον των πολλών εκατομμυρίων επιχορήγηση που κάθε χρόνο εξακολουθούν να παίρνουν τα πολιτικά κόμματα.

Ειδικά βέβαια στην περίπτωση του κ.Κρεμαστινού εγείρονται κι άλλα θέματα. Ένας άνθρωπος που ενώ ήταν υπουργός αναβαθμίστηκε από επίκουρος καθηγητής σε αναπληρωτή καθηγητή, ενώ παράλληλα φρόντισε να αποκαταστήσει με ανάλογες αποφάσεις και μέλη της οικογένειας του, δεν μπορεί να εμφανίζεται ως τιμητής. Η κοινωνία θέλει να προχωρήσει μπροστά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάει τα μικρά και μεγάλα εγκλήματα του παρελθόντος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Επιζών των Τεμπών καταγγέλλει τον Θεοδωράκη: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου στον Μητσοτάκη δεν ήταν δικό μου» (βίντεο)

Οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι μόλις είδαν τον Μητσοτάκη – Μόλις 10% η τηλεθέαση της συνέντευξής του

Τσαπανίδου για συνέντευξη Μητσοτάκη σε Θεοδωράκη: «Ασεβής, αδιάφορος και απαθής»

Μέλη του «Ρουβίκωνα» έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Στ. Θεοδωράκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...