Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Όταν κατάλαβα τι είναι η Χρυσή Αυγή έφυγα!”

“Όταν κατάλαβα τι είναι η Χρυσή Αυγή έφυγα!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολεμικό είναι το κλίμα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Χαρακτηριστική είναι τόσο η αποκήρυξή του στη Βουλή από τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και τους υπόλοιπους βουλευτές, καθώς και οι μαύρες προκηρύξεις που κυκλοφορούν εναντίον του στη Λάρισα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη διάρκεια της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας του, οι πρώην ‘σύντροφοί’ του κουνούσαν 20ευρά, ενώ ο Μπαρμπαρούσης φώναζε ‘λαδώθηκες’ και ο Κασιδιάρης του έλεγε ειρωνικά: «Άριστα Αλεξόπουλε».

Ο 43χρονος Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος τους τελευταίους μήνες και ιδίως μετά την κατάθεση στη Βουλή της δήλωσης αποχώρησής του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, έχει χαθεί από προσώπου γης, κυρίως βέβαια στη Λάρισα, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν αποκλείεται να έχει μετακομίσει στην Αθήνα.

Παρόλ’ αυτά μετά την ομιλία της Τετάρτης επέστρεψε μαζί με τον πατέρα του στις παρυφές της Λάρισας, όπου έδωσε συνέντευξη στο Έθνος της Κυριακής.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος διατηρεί κατάστημα που εμπορεύεται άλευρα, φυράματα και ζωοτροφές και βρίσκεται στην έξοδο της Λάρισας, στο δρόμο προς τα Τρίκαλα.

Γείτονες ανέφεραν στην εφημερίδα ότι το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετές φορές κλειστό, ενώ κάποιες φορές το άνοιγε ο 72χρονος πατέρας του, Δημήτρης. Συγχρόνως όμως, είναι εμφανής η αστυνομική παρουσία υπό το φόβο αντιποίνων από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η συνέντευξη δόθηκε, παρουσία ενός αστυνομικού με πολιτικά, ο οποίος τον ακολουθεί κατά πόδας ακόμα και την ώρα της δουλειάς, ενώ η προσωπική του φρουρά αποτελείται από τρία άτομα. Όπως δήλωσε πάντως ο ίδιος στην εφημερίδα, είναι ότι θα παραμείνει στη Βουλή μέχρι τη λήξη της θητείας του, αλλά δεν σκοπεύει να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

«Για μένα έχει μπει ένα τέλος στην πολιτική και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ», τονίζει.

Για μία ακόμα φορά, έλαβε αποστάσεις από τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι δεν είναι ούτε ναζιστής ούτε φασίστας.

«Η οικογένειά μου έχει θύματα από τους ναζί. Όταν κατάλαβα τι είναι η Χρυσή Αυγή έφυγα».

Ο πατέρας του, Δημήτρης Αλεξόπουλος, παρών και αυτός στη συζήτηση, παρενέβη, λέγοντας ότι μεγάλωσε ορφανός γιατί οι Γερμανοί εκτέλεσαν το 1944 στην πλατεία της Γιαννούλης τον πατέρα του Ελευθέριο, σε ηλικία 33 ετών, όπως και τον μόλις 8 ετών αδελφό του, Θανάση. Άφησαν μάλιστα το πτώμα του πρώτου να κρέμεται επί έξι ημέρες στην πλατεία. Αιτία ήταν οι πληροφορίες που είχαν ότι μετέφερε εφόδια και τρόφιμα στους αντάρτες.

«Είμαστε μία οικογένεια βιοπαλαιστών και προσπαθούμε να ζήσουμε εδώ και πάνω από δέκα χρόνια από αυτό το μαγαζί, δουλεύοντας, τόσο εγώ όσο και ο 72χρονος πατέρας μου, φορτώνοντας σ’ αυτή την ηλικία τα τσουβάλια», απαντά ο βουλευτής, όταν ερωτάται για τους ισχυρισμούς των χρυσαυγιτών ότι χρηματίστηκε προκειμένου να φύγει από το κόμμα και να το αποκηρύξει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε άδεια για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

Τaz: «Κακοφωνία στις Βρυξέλλες» για τη Γάζα – Επικρατεί χάος εξαιτίας φον ντερ Λάιεν και Μπορέλ

Οι ναζιστές του Κασιδιάρη αναζητούν υποψηφίους – Η μη κοινή κάθοδος της δημοκρατικής παράταξης φέρνει τους ναζί ψηλά στην Αθήνα

Ηλίας Κασιδιάρης – Ανάρτηση στο Twitter μέσα από τη φυλακή: «Νενικήκαμεν»

Άρειος Πάγος: Νέο «όχι» στο κόμμα Κασιδιάρη για κάθοδο στις εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...