ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε η Χρυσή Αυγή, ο Ηλίας Κασιδιάρης διαμήνυσε ότι το κόμμα δεν πρόκειται να στηρίξει ούτε τη Ρένα Δούρου, ούτε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Όπως είπε χαρακτηριστικά για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής, «στήριξαν τις παράνομες προφυλακίσεις στελεχών, αλλά και του αρχηγού μας… Δεν ψηφίζουμε εκείνους που δημιούργησαν και στήριξαν τη σκευωρία της Χρυσής Αυγής… Δεν θεωρούμε τους ψηφοφόρους μας ως πρόβατα» και κάλεσε σε καταψήφιση και των υποψηφίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έκανε πρόσκληση καταψήφισης των υποψηφίων που προέρχονται τόσο από το κυβερνητικό στρατόπεδο όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακαναλική της συνέντευξη.
























































