ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναγιώτης Ψωμιάδης, Χούντα,


















































NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19; 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μια προκλητική ανάρτηση στο facebook ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης υπερασπίζεται το έργο της χούντας, ανήμερα της «μαύρης» επετείου της 21ης Απριλίου.
Ο Π. Ψωμιάδης ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο δικτάτορας Παπαδόπουλος. Δίπλα έχει ένα κείμενο στο οποίο ο πρωτεργάτης της Χούντας φέρεται να ζητά «συγγνώμη» με ειρωνικό τρόπο, απαριθμώντας μία σειρά «επιτευγμάτων» της δικτατορίας.
«Ζητώ συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα όσα κακά του έκανα. Αναφέρω μερικά: Δεν είχαμε δημόσιο χρέος, ανεργία, λαθρομετανάστες, είχαμε βαριά βιομηχανία, όλοι οι δημόσιοι οργανισμοί ήταν κερδοφόροι, το 1972 πήρα βραβείο από τον ΟΟΣΑ και το χειρότερο που σας έκανα ήταν ότι κοιμόσασταν με ανοιχτά παράθυρα με κίνδυνο να κρυολογήσετε».
Ο ίδιος ο Π. Ψωμιάδης προσθέτει το δικό του σχόλιο: «Εκανες και λάθη όμως».


























































