Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς και γιατί ο Καρατζαφέρης στήριξε Ρένα Δούρου!

Πώς και γιατί ο Καρατζαφέρης στήριξε Ρένα Δούρου!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το πώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αν κι αρχικά είχε συμφωνήσει να στηρίξει τον Γιάννη Σγουρό άλλαξε γνώμη και έδωσε “γραμμή” να πάνε όλες οι ψήφοι του στη Ρένα Δούρου, αποκαλύπτει σε άρθρο του ο δημοσιογράφος κι αδελφός του προέδρου του ΛΑΟΣ, Σπύρος Καρατζαφέρης, στο spirospero.gr με τίτλο «Ετσι…καβάλησε καλάμι και έσπασε τα μούτρα του»:

Διαβάστε το άρθρο του Σπύρου Καρατζαφέρη:

«Ο Σγουρός υπόσχεται στον Καρατζαφερη ότι θα συμπεριλάβει στον συνδυασμό του έναν περιφερικό σύμβουλο και έναν αντιπεριφερειαρχη της Νότιας Αθήνας.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αναλαμβάνει πρωτοβουλία να φέρει πιο κοντά τον Περιφερειάρχη Αττικής με γνωστό καναλάρχη που έχει υπό τον έλεγχο του 3 τηλεοπτικούς σταθμούς.

Πριν από έναν μήνα ο Σγουρός τηλεφωνεί στον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον ενημερώνει ότι δεν μπορεί να συμπεριελάβει το στέλεχος του ΛΑΟΣ, επειδή αυτός ήταν «πολύ δεξιός». Εν συνεχεία ο ίδιος περιφερειακός σύμβουλος με έγκριση Καρατζαφέρη θέτει υποψηφιότητα με τον Πέτρο Μαντούβαλο και βγαίνει πρώτος… σε σταυρούς… Το μέλος του ΛΑΟΣ ήταν ο πρώην βουλευτής του κόμματος Χρήστος Καλαποθαράκος. Σαράντα μέρες πριν από τις εκλογές ο Σγουρός ξαναχτυπά πισώπλατα τον Καρατζαφέρη. Τηλεφωνικά θα τον ενημερώσει ότι η δικηγόρος –στέλεχος του ΛΑΟΣ δεν μπορεί να κατέβει ως αντιπεριφειάρχης Ν. Αθήνας.

Την θέση αυτή ο Σγουρός την προσφέρει στον Χαρδάλια.

Η δικηγόρος του ΛΑΟΣ ενημερώνει ο Γιάννης Σγουρός τον Γιώργο Καρατζαφέρη, «αν θέλει μπορεί να κατέλθει με τον συνδυασμό μου ως περιφερειακός Σύμβουλος»… για να πάρει από τον Γιώργο Καρατζαφέρη την απάντηση, “είσαι μπαμπέσης”.

Και συνεχίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ “σε βοήθησα σε 3 εκλογικές αναμετρήσεις και επειδή είσαι μπαμπέσης θα είμαι εγώ αυτός που θα σου στερήσει την επανεκλογή σου…»

Κάπου εδώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης του έκλεισε το τηλέφωνο…» καταλήγει ο Σπύρος Καρατζαφέρης.

Αποτέλεσμα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έδωσε γραμμή στο κόμμα του να στηριχθεί «μονοκούκι» η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ γνωστοποίησε την απόφασή του στον Αλέξη Τσίπρα όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τυχαία σε αεροπλάνο προς τη Θεσσαλονίκη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά με ένα χαμόγελο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

Κασσελάκης: Για τους λόγους αυτούς ζητάω πρόωρες εκλογές

Τραμπ: Μάζεψε 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία του, σε μια δεξίωση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...