ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοίνωσε την περαιτέρω μείωση της ανεργίας σε 19,1% για τον Ιούνιο, εκεί όπου βρισκόταν δηλαδή για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2011» δηλώνει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.
Μέσω της δήλωσής της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Αχτσιόγλου σημειώνει: «γνωρίζουμε ότι παραμένει υψηλή. Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών του κόσμου της εργασίας». «Όμως, το γεγονός ότι περισσότεροι από 300.000 άνεργοι βρήκαν δουλειά τα τελευταία τρία χρόνια, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε» υποστηρίζει η αρμόδια υπουργός.
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια με την ίδια επιμονή, αλλά και πολλά περισσότερα εργαλεία πλέον στα χέρια μας, μετά την έξοδο από τα προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής» τονίζει η υπουργός Εργασίας. «Σταθερός μας στόχος να θέσουμε τον κόσμο της εργασίας στο επίκεντρο, να αυξήσουμε με κάθε τρόπο το διαθέσιμο εισόδημα των εργαζομένων, να θωρακίσουμε τα δικαιώματά τους» επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Αχτσιόγλου.
























































