ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμος Παλαιού Φαλήρου, Παλαιό Φάληρο, Περιφέρεια Αττικής, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φωτογραφίες, Χρήστος Καπάταης,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα πάρκο 22 στρεμμάτων φρόντισε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης να δημιουργηθεί στο Τροκαντερό.
Εκεί που προηγουμένως «βασίλευαν» η δυσωδία, τα σκουπίδια, η ανομία, τα ναρκωτικά, τώρα οι πολίτες των νοτίων προαστίων απολαμβάνουν ένα ασφαλές και όμορφο πάρκο. Εάν πραγματικό παράδεισο.
Παράδεισος εξάλλου σημαίνει ένας ασφαλής κήπος εξαιρετικής ομορφιάς.
Στην αναβάθμιση του παράκτιου μετώπου της Αττικής προχωρά η Περιφέρεια, με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις.
Ένα πανέμορφο πάρκο 22 στρεμμάτων λειτουργεί ήδη στο Τροκαντερό.
Πριν από τη δημιουργία του πάρκου η περιοχή είχε ακολουθήσει τη μοίρα πολλών δημόσιων εκτάσεων, με έντονα τα σημάδια της εγκατάλειψης.
Σήμερα, εκεί που άλλοτε υπήρχαν μπάζα και σκουπίδια, υπάρχει ένα πάρκο -όαση για την περιοχή.

Η Περιφέρεια Αττικής με συγκεκριμένο σχέδιο και στοχευμένες παρεμβάσεις στην περιοχή, επιχειρεί το άνοιγμα του παράκτιου μετώπου και την πρόσβαση στους πολίτες.

Το έργο στο Μικρολίμανο, το έργο στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, αλλά και το μεγάλο έργο της ανάπλασης του Φαληρικού όρμου στα όρια της Καλλιθέας και του Μοσχάτου, μεταξύ άλλων, εξυπηρετούν τον παραπάνω σκοπό και σχεδιασμό.
Το πάρκο των 22 στρεμμάτων στο Παλαιό Φάληρο, χρηματοδοτήθηκε από πόρους της Περιφέρεια Αττικής και εκτελέστηκε από το Δήμο.



























































