ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εισαγγελία Διαφθοράς, Κωνσταντίνος Φρουζής, Σκάνδαλο Novartis, Φαρμακοβιομηχανία,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εισαγγελικές πηγές απορρίπτουν όσα φέρεται να υποστήριξε ενώπιον της Προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής για τη Novartis ο πρώην αντιπρόεδρος του ελληνικού τμήματος της φαρμακοβιομηχανίας Κωνσταντίνος Φρουζής περί πιέσεων που του ασκήθηκαν από την Εισαγγελέα Διαφθοράς, το Μάιο του 2018, ώστε να εμπλέξει πολιτικά πρόσωπα έναντι καθεστώτος προστασίας.
Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές στο Εφετείο, ο κ. Φρουζής κατέστη για πρώτη φορά κατηγορούμενος με ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για το αδίκημα της δωροδοκίας τον Φεβρουάριο του 2018, οπότε και εκδόθηκε διάταξη για απαγόρευση εξόδου του κατηγορουμένου από την χώρα καθώς και δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών του στην Ελβετία.
Επομένως, τονίζουν, δεν ήταν δυνατόν να έγινε τέτοια πρόταση στον Κ.Φρουζή, αφού ήταν ήδη κατηγορούμενος τρεις μήνες νωρίτερα.
Αναφέρουν επίσης εισαγγελικές πηγές πως συνολικά ο κ. Φρουζής έχει καταθέσει δια υπομνημάτων για την υπόθεση τρεις φορές, με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αδικημάτων .
Το επίμαχο ραντεβού του κατηγορουμένου, με τους συνηγόρους του, τον Μάιο του 2018 στην Εισαγγελία Διαφθοράς, αφορούσε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αίτηση που έκανε ο ίδιος για άρση της δέσμευσης τραπεζικών του λογαριασμών.
























































