ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Κύπρος, Σαρλ Μισέλ, Τουρκία,


















































Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επαναβεβαίωσε πέρα πάσας αμφιβολίας την πλήρη αλληλεγγύη του στην Ελλάδα και την Κύπρο σε σχέση με τις ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, επανέλαβε σήμερα ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ενημερώνοντας την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της περασμένης Πέμπτης.
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου εξήγησε στο σώμα τα συμπεράσματα που υιοθετήθηκαν σε σχέση με όλα τα επί μέρους θέματα, από την κλιματική αλλαγή και τον πολυετή προϋπολογισμό, ως την κατάσταση σε σχέση με τη Ρωσία, τις σχέσεις με την Αφρική, τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις και τις επικείμενες Συνόδους με τους διεθνείς εταίρους της ΕΕ.
Σε σχέση με την Τουρκία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόνισε ότι το επόμενο έτος θα υπάρξει η ευκαιρία για μια πιο στρατηγική συζήτηση για την παγκόσμια γεωπολιτική.
























































