Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εργαζόμενοι στην Περιφέρεια καταλογίζουν στον Πατούλη «προκλητική αγορά επίπλων»

Εργαζόμενοι στην Περιφέρεια καταλογίζουν στον Πατούλη «προκλητική αγορά επίπλων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για… χλιδάτες επιλογές επίπλωσης στην Περιφέρεια Αττικής εγκαλεί ο Σύλλογος Υπαλλήλων τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

«Δεκαεννιά χιλιάδες, τετρακόσια πενήντα ευρώ (19.450,00€) διαθέτει ο Περιφερειάρχης Αττικής για να αγοραστεί ένα γραφείο, μία καρέκλα γραφείου και δύο πολυθρόνες, προκειμένου να επιπλώσει χώρο στο κτήριο, που στεγάζεται».

Αυτό κατήγγειλε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) με ανακοίνωση του, με την οποία επισημαίνεται πως «ίσως να μην είναι αυτά τα μόνα χρήματα… αφού επιλέγει να “σπάσει” τα ποσά (είκοσι χιλιάδες είναι το όριο κάθε αγορά με απευθείας ανάθεση) και να τα “μοιράσει” σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα!».

«Στη συγκεκριμένη απόφαση (ΑΔΑ:94Α47Λ7-ΗΑ2) με α.π.:870381/30-12-2019 που εκδόθηκε από την αρμόδια Δ/νση του Νότιου Τομέα Αθηνών αναφέρεται στην “ανάθεση κατά το άρθρο 118 του Ν.4412/2016 της προμήθειας επίπλων για τον εξοπλισμό του προς δημιουργία χώρου υποδοχής πολιτών, επισκεπτών, κοινού στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Αττικής (Λ. Συγγρού 15-17, Αθήνα) και συγκεκριμένα ενός γραφείου ξύλινου σκούρου χρώματος μαόνι, μίας καρέκλας γραφείου περιστρεφόμενης ενδεδυμένης με δέρμα μπλε χρώματος και δύο συνοδευτικών πολυθρόνων ενδεδυμένων με δέρμα μπλε χρώματος, στην εταιρεία με την επωνυμία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΑΝΙΣΚΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. (ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΙΠΛΟΥ)…, στην τιμή της οικονομικής της προσφοράς των 19.450,00€.”», προστίθεται στην καταγγελία του ΣΥΠΑ.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο, «αποδεικνύεται και με αυτό τον τρόπο ότι η λιτότητα, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, η ζυγαριά “κόστους – οφέλους” αφορούν μόνο τους εργαζόμενους και τις λαϊκές ανάγκες» καθώς και ότι «η επιλεκτική “γύμνια” και οι τραγικές ελλείψεις σε μέτρα και υποδομές προστασίας του λαού από φυσικά φαινόμενα, δεν συμβαδίζουν με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης και τις ιεραρχήσεις Δημάρχων και Περιφερειαρχών, που είναι προκλητικές για το λαό».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρένα Δούρου τελεσίδικα αθώα για την πλημμύρα στη Μάνδρα

Πυρκαγιά στο Μάτι: Την αθώωση της Ρένας Δούρου ζήτησε ο εισαγγελέας

Άρειος Πάγος: Tέλος στη μονιμοποίηση συμβασιούχων στο Δημόσιο

Πέθανε ξαφνικά ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας σε ηλικία 56 ετών

Η Αλεξία Έβερτ παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Αθήνας – Είχε εκλεγεί με τον Μπακογιάννη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...