ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ζοζέπ Μπορέλ, Λιβύη, Νίκος Δένδιας, Σάμεχ Σούκρι, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είχε νωρίτερα τηλεφωνική συνομιλία με τον ΥΕ/ΑΕ της ΕΕ, Μπορέλ. Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν η κατάσταση στην Ανατολική και Κεντρική Μεσόγειο, καθώς και το μεταναστευτικό.
Ο Ν. Δένδιας ενημέρωσε εκτενώς για τις πιο πρόσφατες προκλήσεις της Τουρκίας και την εμμονή της σε παραβατικές συμπεριφορές που τροφοδοτούν διαρκώς την ένταση στην περιοχή.
Συζητήθηκαν επίσης οι εξελίξεις στη Λιβύη και ο ρόλος της ΕΕ για την επίλυση της κρίσης, καθώς και οι αποτελεσματικοί χειρισμοί της Ελλάδας στο μεταναστευτικό.
Είχε επίσης συνομιλία με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σ. Σούκρη, με τον οποίο εστίασαν στην κατάσταση στη Μεσόγειο και στη συνεργασία Ελλάδας- Αιγύπτου.
























































