Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στ. Μυτιληναίος: Είμαστε οι Άνθρωποι της Δύσης, είμαστε οι Λαοί της Θάλασσας, θα επικρατήσουμε

Στ. Μυτιληναίος: Είμαστε οι Άνθρωποι της Δύσης, είμαστε οι Λαοί της Θάλασσας, θα επικρατήσουμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην υπονόμευση της Συμμαχίας της Ανατολικής Μεσογείου από τη Γερμανία, αναφέρεται σε σχόλιό του στη σελίδα του στο Facebook ο διπλωματικός συντάκτης Στέφανος Μυτιληναίος. Ο δημοσιογράφος καλεί την κυβέρνηση να συνταχθεί καθαρά με τις ναυτικές δυνάμεις και να μην επιτρέψει περαιτέρω ανάμιξη της Γερμανίας στην Ανατολική Μεσόγειο. Υπενθυμίζοντας το Κίνημα Εθνικής Αμύνης (1916), που απέτρεψε φιλογερμανική κατεύθυνση της χώρας, στέλνει μήνυμα στους φιλογερμανούς «εκσυγχρονιστές»:

Η Συμμαχία της Ανατ. Μεσογείου οικοδομήθηκε πάνω σε ένα σπουδαίο όραμα: Έλληνες, Ισραηλινοί, Άραβες -Κούρδοι-, οι Γάλλοι ως εγγυητές των ρωμαιοκαθολικών πληθυσμών της περιοχής και βεβαίως συμπαραστάτες οι Αμερικανοί, να επιτύχουμε συνανάπτυξη, ειρήνη, πρόοδο, ασφάλεια, ευημερία.

Η Συμμαχία της Ανατ. Μεσογείου υπονομεύεται ανοιχτά από τη Γερμανία και τη σύμμαχό της νεο-οθωμανική Τουρκία, από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, που θέλει να επιβάλει στην περιοχή το χαλιφάτο.

Από τη μία οι ναυτικές δυνάμεις, η δημοκρατία, το φως, από την άλλη τα θεοκρατικά σκοτάδια, τα αυταρχικά – τυραννικά καθεστώτα, οι Μογγόλοι και οι Ούνοι, οι λαοί της στέπας.

Η Συμμαχία της Ανατ. Μεσογείου κτίστηκε γύρω από την Ελλάδα ως «κεντρικό πυλώνα», ως συγκολλητική ουσία, μεταξύ των εθνών και λαών της περιοχής.

Η προηγούμενη κυβέρνηση εργάστηκε αφοσιωμένα σε αυτό το μεγάλο σχέδιο (ανεξάρτητα τι καταλάβαιναν οι γραφικοί του 1,5%) συντασσόμενη ξεκάθαρα με τις ναυτικές δυνάμεις, όπως έκανε πάντα ιστορικά η δημοκρατική παράταξη, μην επιτρέποντας στη Γερμανία να έχει λόγο στην περιοχή.

Η σημερινή κυβέρνηση ταλαντεύεται μεταξύ Δύσης και Βερολίνου. Πολύ ανησυχητικό.

Η Γερμανία θέλει να μας βγάλει από τη Συμμαχία της Ανατ. Μεσογείου, της οποίας είμαστε ο κεντρικός πυλώνας, θεωρώντας πώς έτσι το οικοδόμημα θα καταρρεύσει, το Ισραήλ θα απομονωθεί ξανά και ο πλούτος της περιοχής θα περιέλθει στην Τουρκία, στη Μουσουλμανική Αδελφότητα και θα καταλήξει στη Γερμανία, όταν στη Deutsche Bank μεγαλομέτοχος τονίζω είναι το Κατάρ, το ταμείο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Γερμανία, Τουρκία, Κατάρ πάνε μαζί, όπως πήγαν προ ημερών και στη Λιβύη για να υποστηρίξουν τους ισλαμιστές της Τρίπολης, το καθεστώς του Τουρκολίβυου Φαγιέζ αλ Σαράτζ.

Η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη οφείλει πολύ καθαρά να αποφασίσει με ποιους είναι: Με τις ναυτικές δυνάμεις ή τους Γερμανούς; Με την Ελλάδα ή με τους νεο-οθωμανούς. Όσο για τους «εκσυγχρονιστές» να εύχονται μη χρειαστεί να βγουν πάλι μπροστά της Αμύνης τα Παιδιά.

Είμαστε οι Άνθρωποι της Δύσης, είμαστε οι Λαοί της Θάλασσας, θα επικρατήσουμε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραήλ: Άμεση ανάγκη για 10.000 στρατιώτες – Στρατολόγηση των υπερορθόδοξων Εβραίων ζητούν φωνές στη χώρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

«Ξέφυγε» το έλλειμμα στη Γαλλία

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...