ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, ΔΕΔΔΗΕ, Ενέργεια, Κωστής Χατζηδάκης, ΛΑΡΚΟ, Νέα Δημοκρατία, Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκτή με 158 «ναι» και 140 «όχι» έγινε την Πέμπτη το βράδυ από την ολομέλεια η τροπολογία που εισάγει ρυθμίσεις για τις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης της ΛΑΡΚΟ, της ΔΕΠΑ Υποδομών και του ΔΕΔΔΗΕ.
Για την τροπολογία διενεργήθηκε ονομαστική ψηφοφορία που είχαν ζητήσει ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγής.
Νωρίτερα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης είχε δηλώσει ότι οι ιδιωτικοποιήσεις αποτελούν διακηρυγμένη πολιτική της ΝΔ και είχε επισημάνει ότι οι τροπολογίες περιλαμβάνουν τεχνικές λεπτομέρειες για να προχωρήσουν οι διαγωνισμοί.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση είχε ωστόσο ζητήσει την απόσυρσή τους.
Οι διατάξεις για να προχωρήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες είχαν κατατεθεί, ως τροπολογία, στο νομοσχέδιο με το οποίο ενσωματώνεται στην ελληνική έννομη τάξη η Οδηγία για τη μείωση της χρήσης των πλαστικών που ψηφίστηκε, επί της αρχής, των άρθρων και στο σύνολο του κατά πλειοψηφία.























































