Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ελλάδα θα αποκτήσει τέσσερις γαλλικές φρεγάτες Belhara

Η Ελλάδα θα αποκτήσει τέσσερις γαλλικές φρεγάτες Belhara
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κλείδωσε η αγορά των γαλλικών φρεγατών Belhara, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, το Πολεμικό Ναυτικό αποφάσισε την αγορά των γαλλικών φρεγατών Belhara, με την αιτιολογία πως πληρούν τις προϋποθέσεις, τις οποίες είχε θέσει.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η Ελλάδα θα αποκτήσει 2 αναβαθμισμένες φρεγάτες La Fayette ως ενδιάμεση λύση, μέχρι να ολοκληρωθεί η ναυπήγηση των Belhara.

Το κόστος ολόκληρου του προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών ΜΕΚΟ, ανέρχεται στα 5 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν, από τα τέσσερα πλοία που αναμένεται να αποκτήσει το Πολεμικό Ναυτικό, τα δύο θα ναυπηγηθούν στην Ελλάδα, είτε στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, είτε στα ναυπηγεία Ελευσίνας, κάτι που μεταφράζεται σε απόκτηση της σχετικής τεχνογνωσίας από την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ αποκτά πάνω από 600 drones «καμικάζι» Rogue 1

Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων

Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» – «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι την Ελλάδα!»

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο – Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...