ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κίνημα Αλλαγής: Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε αναποτελεσματικό και ανίκανο

Κίνημα Αλλαγής: Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε αναποτελεσματικό και ανίκανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΕΔΔΗΕ, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ,

«Αναδείχθηκε στην πράξη η πλήρης έλλειψη συντονισμού των αρμοδίων υπηρεσιών και η ουσιαστική απουσία της Πολιτικής Προστασίας, που έχει την ευθύνη συντονισμού με βάση τον Νόμο 4662/2020», σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση του για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία και προσθέτει πως τίποτα δεν λειτούργησε.

Όπως αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής στην ανακοίνωση του, χρειάστηκε τελικά μια ολόκληρη εβδομάδα, για να αποκατασταθεί η παροχή ρεύματος στα νοικοκυριά στη Β. Αττική (ακόμα υπάρχουν προβλήματα).

Με βάση αυτή την εκτίμηση το Κίνημα Αλλαγής θεωρεί ότι το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε ανίκανο και αναποτελεσματικό ενώ επισημαίνει πως «η σοβαρή καθυστέρηση της κήρυξης των περιοχών σε έκτακτη ανάγκη και το απίστευτο κουβάρι των συναρμοδιοτήτων, οδήγησε σε τραγελαφικά φαινόμενα.

»Όπως και η διαλυτική κατάσταση στον ΔΕΔΔΗΕ, παρά τις μεγάλες και φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων του».

Το ΚΙΝΑΛ επικρίνει έντονα την κυβέρνηση πως δεν ανέλαβε καμία ευθύνη και πως «όλοι δηλώνουν πως τα έκαναν όλα καλά και ρίχνουν τις ευθύνες στους άλλους.

»Η επικοινωνιακή διαχείριση δεν φτάνει για να καλύψει τη χρεωκοπία στην πράξη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΠΑΣΟΚ: Έκθεση-κόλαφος του ΟΟΣΑ διαλύει το success story της κυβέρνησης

Η ΕΛ.Α.Σ. με λογική «ξέσκισε» τους «πρασινοαναπτυξάκηδες»: «Η ενεργειακή μετάβαση δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος της ασφάλειας των πολιτών ούτε της προστασίας των δασικών οικοσυστημάτων»

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο – Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του

ΕΛ.Α.Σ για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: «Δεν μπορείς να υπηρετείς τους πολίτες όταν χρωστάς στις τράπεζες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...