Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ακραίες υβριστικές αναρτήσεις από Αγαπηδάκη, Χρυσοχοΐδη

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ακραίες υβριστικές αναρτήσεις από Αγαπηδάκη, Χρυσοχοΐδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην αντεπίθεση για το θέμα των χυδαιοτήτων στο δημόσιο λόγο πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας αποκαλύπτοντας σειρά ακραίων υβριστικών αναρτήσεων που είχε κάνει εναντίον του η συντονίστρια για το προσφυγικό Ειρήνη Αγαπηδάκη και υπενθυμίζοντας τις επιθέσεις που του είχε εξαπολύσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης για υποτιθέμενες «δουλειές του πατέρα του με τη χούντα».

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε στη Βουλή στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η κυρία Αγαπηδάκη είχε χρησιμοποιήσει επανειλημμένως χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά του ίδιου και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δολοφόνοι, το φασίστας δεν κάνει ρίμα», «Εμείς θέλαμε να φύγεις με εκλογές Αλέξη, εσύ ήθελες να γνωρίσεις τα καμαράκια του Κορυδαλλού», «Αλέξη ντροπή να φτύνεις τους πολίτες, είσαι εγκληματικά ανήθικος» ήταν κάποιες από τις αναρτήσεις που φέρεται να είχε κάνει η κυρία Αγαπηδάκη πριν επιλεγεί από τον πρωθυπουργό ως συντονίστρια για το προσφυγικό.

Ο κ. Τσίπρας ρώτησε μάλιστα τον κ. Μητσοτάκη εάν γνώριζε αυτές τις αναφορές της κυρίας Αγαπηδάκη πριν την τοποθετήσει.

«Ο Μητσοτάκης δεν καταδίκασε τη μέγιστη αθλιότητα Χρυσοχοΐδη για το Μάτι»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλόγισε επίσης στον κ. Μητσοτάκη ότι δεν έχει καταδικάσει ακόμη την «αθλιότητα του κ. Χρυσοχοΐδη» ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «έκαψε» τους ανθρώπους στο Μάτι.

»Υπενθύμισε δε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης αναπαρήγαγε fake news για υποτιθέμενο ταξίδι του Τσίπρα στις Μαλδίβες όπου τάχα διεσώθη από τα ΟΥΚ και ότι η ΝΔ είχε υποστηρίξει ψευδώς ότι ο κ. Τσίπρας αγόρασε βίλα 1 εκατ. ευρώ στο Σούνιο.

»Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θύμισε επίσης στον κ. Μητσοτάκη ότι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε αναπαραγάγει τον ισχυρισμό του Μακελειού ότι ο πατέρας του κ. Τσίπρα «έκανε δουλειές με τη χούντα» και ότι η ΝΔ είχε προωθήσει το hashtag «Τσίπρας-Λεξοτανίλ».

«Να απαντήσει ο πρωθυπουργός γιατί διατηρεί τη Μενδώνη»

Απαντώντας δε στην αναφορά του κ. Μητσοτάκη περί ανύπαρκτου «ένοχου μυστικού» ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο πρωθυπουργός είναι εκείνος που οφείλει να εξηγήσει γιατί επιμένει να διατηρεί στη θέση της την κυρία Μενδώνη.

Διερωτήθηκε, όμως, αν το ένοχο μυστικό είναι ότι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης τοποθέτησε τον Δημήτρη Λιγνάδη τον οποίο η κυρία Μενδώνη ισχυρίζεται ότι δεν τον ήξερε.

Αντικρούοντας δε τον ισχυρισμό του πρωθυπουργού ότι δεν υπήρξε καθυστέρηση ο κ. Τσίπρας παρουσίασε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η κυρία Μενδώνη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέμεναν να μιλάν για «φήμες» και για «προσωπικούς λόγους παραίτησης» του Δ. Λιγνάδη και μετά την κατάθεση μήνυσης εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Βουλευτής ΝΔ Κυριαζίδης: Ομοφοβικό σχόλιο κατά Κασσελάκη – Την απομάκρυνση του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: «Βεβαίως και πάμε για πρώτο κόμμα» – «Ο Γιώργος Αυτιάς ή η αξιοκρατία που βλέπετε;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...