ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενοκτονία Ποντίων, Τουρκία,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όλα τα μέτωπα ανοιχτά συντηρεί η Τουρκία εξαπολύοντας νέες ρουκέτες προς την Ελλάδα με αφορμή την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Η προκλητική ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κάνει λόγο για φρικαλεότητες της Ελλάδας και για δηλώσεις που αποσκοπούν στη διαστρέβλωση της ιστορίας.
«Αν και δε πρέπει να ξεχνάμε τις άμεσες φρικαλεότητες που έχει διαπράξει η Ελλάδα σε αυτά τα εδάφη, απορρίπτουμε εντελώς τις αβάσιμες δηλώσεις του ελληνικού κοινοβουλίου και των Αρχών με το πρόσχημα της επετείου της 19ης Μαΐου του 1919 που αποσκοπούν στη διαστρέβλωση της ιστορίας.
»Ομοίως καταδικάζουμε τις προσπάθειες των αντι-τουρκικών ομάδων και συμφερόντων να εξαπατήσουν τρίτες χώρες προβάλλοντας τις κατηγορίες εκτός Ελλάδος που δεν έχουν καμία βάση», αναφέρει χαρακτηριστικά η μακροσκελής ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
























































