ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
35χρονος δάγκωσε 54χρονη ταξιτζού - Της έκοψε το αυτί
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
Η Μελίνα Ασλανίδου θυμάται τι της είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης πριν «φύγει» και τι τη δίδαξε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια από τις βασικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη «χτυπά» το ΚΙΝΑΛ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις σχετικά με τις πυρκαγιές που κατακαίνε τη χώρα για σχεδόν δέκα ημέρες.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «η αλαζονεία της θεωρίας του δήθεν επιτελικού κράτους και της ενός ανδρός αρχής κάηκε».
Παράλληλα, αναφέρει αιχμηρά ότι «η καταστροφή από τις πυρκαγιές συνεχίζεται και η Κυβέρνηση ικανοποιημένη ως συνήθως δίνει συνεντεύξεις.
»Δηλώνουν προκλητικά ότι “έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό” την ώρα που κυριαρχεί η απογοήτευση και η απόγνωση στη χώρα.
»Υποχρέωση κι ευθύνη τους είναι να δώσουν επιτέλους ένα τέλος στον εφιάλτη».
Στο πλαίσιο αυτό, το κόμμα επαναφέρει την πρόταση της προέδρου του, Φώφης Γεννηματά, για άμεση συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για «να διαμορφωθεί επειγόντως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, τόσο για την πρόληψη και την ενίσχυση των μηχανισμών πολιτικής προστασίας, όσο και για την ανασυγκρότηση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής των περιοχών».
























































