ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19; 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις 6.412 ανέρχονται αυτή τη στιγμή οι αναστολές ανεμβολίαστων υγειονομικών σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.
«Έχει αποτελέσματα η υποχρεωτικότητα» είπε ο κ. Πλεύρης και πρόσθεσε:
«Θα το δείτε από τα στοιχεία: Υπήρχε νοσοκομείο με 35% εμβολιασμένους και πλέον έχει φτάσει στο 87%.
»Περιμέναμε αναστολές άνω των 10.000.
»Σας ανακοινώνω ότι έχουμε να κάνουμε με 6.412 αναστολές αυτή τη στιγμή».
Ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε ότι αυτά τα στοιχεία θα αλλάξουν προς τα πάνω, σημειώνοντας ότι «στο ΕΚΑΒ έχει γύρω στα 500 άτομα σε αναστολή εκ των οποίων 400 είναι στα πληρώματα».
Ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε και στην τροπολογία που αναμένεται να κατατεθεί την ερχόμενη βδομάδα που θα δίνει τη δυνατότητα στους υγειονομικούς που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου να βγαίνουν από την αναστολή και να επιστρέφουν στο σύστημα Υγείας.
«Ακριβώς για να μην αιφνιδιάζουμε, αντιστοίχως ιδιώτες γιατροί ανεμβολίαστοι δεν θα παρέχουν υπηρεσίες στις κλινικές και θα έρθει ρύθμιση για το τι κυρώσεις θα έχουν στην εργασία τους.
»Δεν μπορεί ανεμβολίαστος γιατρός να χειρουργεί ή να βλέπει άρρωστο», είπε ο Θάνος Πλεύρης.
Μιλώντας για την τροπολογία που προκάλεσε αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, υποστήριξε ότι δεν προχωρά στην ιδιωτικοποίηση του συστήματος αλλά δίνει τη δυνατότητα στο ΕΣΥ να συνεργαστεί για ένα διάστημα με τον ιδιωτικό τομέα.
























































