ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ,

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του ΚΙΝΑΛ οι εσωκομματικές εκλογές που θα αναδείξουν την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα διεξαχθούν στις 5 Δεκεμβρίου και αν χρειαστεί και δεύτερος επαναληπτικός γύρος αυτός θα λάβει χώρα την επόμενη Κυριακή στις 12 Δεκεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Σεπτεμβρίου η Φώφη Γεννηματά είχε ανάψει το πράσινο φως για να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του κόμματος που διεκδικούν η ίδια η νυν πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ο Αντρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Καστανίδης.
Η αρχική πρόθεση της Χαριλάου Τρικούπη ήταν η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.
Τελικά η αγωνία θα παραταθεί δύο ακόμα εβδομάδες.























































