ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: Ας είμαστε έτοιμοι για εκλογές το 2015

Βενιζέλος: Ας είμαστε έτοιμοι για εκλογές το 2015
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ετοιμάζεται για εκλογές μέσα στο 2015, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνάντηση αντιπροσωπειών του ΠΑΣΟΚ και των ομάδων που συμμετέχουν στην προσπάθεια για τη «Δημοκρατική Παράταξη», πρέπει να βρεθούν σύντομα τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της παράταξης .

Όπως χαρακτηριστικά είπε «βεβαίως όλα κρίνονται στην πολιτική ουσία, γι’ αυτό έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία να οργανώσουμε τα ψηφοδέλτιά μας κατά τρόπο εφάμιλλο με το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών και αυτό πρέπει να γίνει ήδη από τώρα για το 2016, αλλά ας είμαστε έτοιμοι και για το 2015».

Ο κ. Βενιζέλος, υπεραμύνθηκε των αποφάσεων της κυβέρνησης για ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά και για το ότι η διαδικασία της εκλογής Προέδρου θα γίνει τον Φεβρουάριο.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι είναι απλοϊκή η προσέγγιση που λέει ότι αν αποτύχει η διαδικασία προεδρικής εκλογής διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις ήττας της κυβερνητικής πλειοψηφίας και νίκης της ετερόκλητης αντιπολίτευσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνάντηση Φαραντούρη-Μετσόλα για τα ελληνικά εθνικά θέματα και την τουρκική επιθετικότητα

Ανδρουλάκης: Τρίτη θητεία ΝΔ σημαίνει οπισθοδρόμηση

Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ – Στο 25% ο Τσίπρας

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου

Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...