ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Deutsche Bank: Η Αθήνα τελευταία σε ποιότητα ζωής - Τιμές Νέας Υόρκης και μισθοί Βαλκανίων
Επίδειξη νεο-οθωμανικής ισχύος: Οι Τούρκοι έστειλαν στη Λατάκεια (Λαοδίκεια) της Συρίας τον Τούρκο Ναύαρχο με τη φρεγάτα «Κωνσταντινούπολη» (TCG Istanbul)
Poll of Polls: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 17,3% η Ε.Λ.Α.Σ. και 9κομματική Βουλή
Υπόθεση Marfin: Τι λέει η Αστυνομία, τι λένε οι συνήγοροι υπεράσπισης
Τεταμένη τηλεφωνική επικοινωνία: Τελεσίγραφο Τραμπ σε Νετανιάχου για άμεση αποχώρηση από Συρία και Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ελληνικές διπλωματικές πηγές χαιρετίζουν το γεγονός ότι η Ελλάδα, για πρώτη φορά στην ιστορία, έγινε αποδεκτή, μαζί με την Κύπρο, ως παρατηρητής στην Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό για το έτος 2022, Διάσκεψη η οποία συνεδριάζει στην Γενεύη.
Σημειώνεται ότι το αίτημα που είχε υποβάλει η Ελλάδα έγινε αποδεκτό από το σύνολο των 65 τακτικών μελών της Διάσκεψης, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας.
Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της ομοφωνίας διαδραμάτισε ο Πρόεδρος της Διάσκεψης και Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κίνας στους Διεθνείς Οργανισμούς με έδρα την Γενεύη, Li Song.
























































