ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Οικονόμου, Λαμία,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο Δημήτρης Οικονόμου, πατέρας του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικόνομου.
Ο Δημήτρης Οικονόμου υπήρξε ένας από τους μακροβιότερους Προέδρους του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, τον οποίο υπηρέτησε ακόμη και μετά την συνταξιοδότησή του, υποστηρίζοντας τον με κάθε τρόπο.
Γεωπόνος στο επάγγελμα, ήταν εκ των ιδρυτών της πολύ γνωστής «Παναγροτικής».
Υπηρέτησε για πολλά χρόνια επίσης και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και ήταν εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Φθιώτιδας στην ΕΣΕΕ και στο προεδρείο της.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη σε όσους τον γνώριζαν από κοντά και ακόμη περισσότερο σε όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του.
Η κηδεία του Δημήτρη Οικονόμου θα γίνει την Παρασκευή (01.04.2022) στη Λαμία.
























































